Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 8 Ιουνίου 2014

"Κι άμα αρχίσουν οι χοροί, δεν σταματάνε εύκολα... "

Της Αφροδίτης Ντίνου
Φτάνοντας προς το τέλος μιας πλούσιας σε εμπειρίες σχολικής χρονιάς, όλοι -μαθητές, εκπαιδευτικοί και γονείς- είχαμε ανάγκη να διασκεδάσουμε, να ξεσκάσουμε και να κάνουμε παρέα όλοι μαζί σ' ένα ξέγνοιαστο απόγευμα. Το ραντεβού ήταν την Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014, στις 19:00 στην αυλή του σχολείου μας, του 5ου Δημοτικού Κιλκίς.
Με την εμπειρία του προγράμματος για την πρόληψη της επιθετικής συμπεριφοράς, για τη συνεργασία και την φιλία, που υλοποιήσαμε με μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς υπό την σκέπη του ΝΗΡΕΑ, σκεφτήκαμε ότι μια κοινή, διασκεδαστική δράση θα ήταν ό, τι έπρεπε για να επισφραγίσουμε την πρόοδο όλων των εμπλεκόμενων. Έτσι οργανώσαμε ένα χορευτικό πάρτι με παραδοσιακούς χορούς και zumba!

Ξεκίνησαν τα παιδιά της Ε2 ένα συμβολικό δρώμενο για την Ειρήνη των Λαών.

Ακολούθησε ένας σύντομος λόγος του Διευθυντή μας Χρήστου Νίκα για τη λήξη της σχολικής χρονιάς και τον αποχαιρετισμό της ΣΤ΄ τάξης. Στη συνέχεια ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων παρέδωσε αναμνηστικά δώρα στους μαθητές και τις μαθήτριες της ΣΤ'.

Και ξεκίνησαν οι χοροί! Οι μαθητές της Ε2 και της Δ2 χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς με περισσή επιδεξιότητα κι άρχισε ν΄ ανεβαίνει το κέφι.

Η ΣΤ τραγούδησε ένα νοσταλγικό τραγούδι για τον αποχαιρετισμό του Δημοτικού, στα αγγλικά.

Κι ήρθε η ώρα να συμμετέχουν ΟΛΟΙ!! Η ομάδα του γυμναστηρίου KINESIS προσφέρθηκε ευγενικά να κάνει ένα μάθημα zumba για όλους. Κι η αυλή γέμισε με χορευτές κάθε ηλικίας!!

Κι άμα αρχίσουν οι χοροί, δεν σταματάνε εύκολα... Το κέφι απογειώθηκε και συνεχίσαμε όλοι με παραδοσιακούς χορούς μέχρι που έπεσε το σκοτάδι. Ήταν μια υπέροχη βραδιά, που μας γέμισε όλους ελπίδα κι αισιοδοξία, ενέργεια και θετικές σκέψεις. Και του χρόνου!






1 σχόλιο:

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.