Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

"Προσέξτε το καθεστώς λειτουργίας του Στρατιωτικού Πρατηρίου Κιλκίς"

Επιστολή Τονικίδη προς τον Διοικητή της 71ης Ταξιαρχίας Πεζικού, Νικόλαο Χιονή
"Κύριε Διοικητά, 
Το Στρατιωτικό Πρατήριο Κιλκίς έχει γράψει για δεκαετίες τη δική του ιστορία συνδεόμενο αρμονικά με την τοπική κοινωνία, εξυπηρετώντας τους ένστολους και τις οικογένειές τους.
Το τελευταίο διάστημα η λειτουργία και οι παροχές του Στρατιωτικού Πρατηρίου έχουν διευρυνθεί και απελευθερωθεί πλήρως. Έχουν πλέον πρόσβαση όλοι σχεδόν οι πολίτες. Γεγονός που από μόνο του δημιουργεί νέα δεδομένα στην είδη δοκιμασμένη τοπική αγορά.

Επιπλέον το Στρατιωτικό Πρατήριο Κιλκίς διαθέτει προϊόντα, η λίστα των οποίων διαρκώς διευρύνεται. Προϊόντα π.χ. όπως τα στρατιωτικά είδη, τα είδη αυτοκινήτου, τα αθλητικά είδη κλπ. δημιουργούν ένα είδος αθέμιτου ανταγωνισμού αφού η λειτουργία του πρατηρίου δεν επιβαρύνεται με κανένα λειτουργικό κόστος (ενοίκια, φόροι, προσωπικό, δημοτικά τέλη κ.α.).

Στην τοπική αγορά λειτουργούν εδώ και καιρό αντίστοιχα καταστήματα, τα είδη των οποίων διατίθενται και από το Στρατιωτικό Πρατήριο φυσικά σε χαμηλότερες τιμές.

Η λειτουργία της ελεύθερης αγοράς απαιτεί τον ανταγωνισμό. Έναν ανταγωνισμό όμως υγιή και με θεμελιώδεις κανόνες και που δεν μπορεί να τηρηθεί μεταξύ τοπικών καταστημάτων και Στρατιωτικών Πρατηρίων.

Κατόπιν όλων αυτών πιστεύουμε ότι πρέπει να προσεχθεί ιδιαίτερα το καθεστώς της λειτουργίας του Στρατιωτικού Πρατηρίου στο πλαίσιο της καλής λειτουργίας της αγοράς και της προστασίας του υγιούς επιχειρείν, με τον ουσιαστικό έλεγχο των πολιτών που εξυπηρετούνται από τις αντίστοιχες υπηρεσίες του. "

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.