Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

Η σκυτάλη στους μικρούς του ΓΑΣ Κιλκίς στο πρωτάθλημα των Παμπαίδων & Παγκορασίδων Α'

Την σκυτάλη της συμμετοχής σε ένα μεγάλο Πανελλήνιο πρωτάθλημα παίρνουν οι “μικροί” του ΓΑΣ Κιλκίς όπου αυτό Σαββατοκύριακο διεξάγεται στη Θεσσαλονίκη το Πανελλήνιο ΠΠ-ΠΚ Α΄ για αθλητές και αθλήτριες μέχρι και 15 ετών και στο οποίο ο ΓΑΣ Κιλκίς θα συμμετάσχει με φιλοδοξίες για διακρίσεις.
Στους αγώνες δηλώθηκαν να αγωνιστούν η πολύ έμπειρη , παρά τα 15 της χρόνια, Ελένη Κωνσταντινίδου στο Πένταθλο με βλέψεις που φτάνουν σε ένα μετάλλιο , η επίσης έμπειρη από μεγάλους αγώνες 14χρονη Ελένη Φωτιάδου στα 3000 μ βάδην με φιλοδοξίες εξάδας στο δύσκολο και επίπονο αγώνισμα του βάδην και οι “πρωτάρηδες” Παναγιώτης Μουτσουρίδης στα 150 μ , που βάσει επιδόσεων βλέπει τελικό, η Βικτορία Καλογερίδου στη σφαιροβολία και η ευχάριστη φετινή έκπληξη η 14χρονη Όλγα Νικολαίδου στα 1000 μ . που έχουν τη δυνατότητα να πλασαριστούν σε θέσεις στην πρώτη 16άδα και να βαθμολογηθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.