Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

"Βία; Όχι, δε θα πάρω! "

Στις πρώτες 10 ταινίες της τελικής φάσης του διαγωνισμού μαθητικών ταινιών "Βιντεομουσεία 2014" που διοργανώνει το κέντρο εκπαιδευτικών δράσεων '"καρπός" (Αθήνα) προκρίθηκε το μικρού μήκους video clip του Δημοτικού Σχολείου Χέρσου με τίτλο "Βία; Όχι, δε θα πάρω! " (διάρκεια 5' ).

Πρόκειται για μια δουλειά των μαθητών και μαθητριών της Στ τάξης του Σχολείου του Χέρσου με θέμα τη βία στο Σχολείο και το σχολικό εκφοβισμό.


Συνολικά σε όλη την χώρα γυρίστηκαν 120 ταινίες από τις οποίες προκρίθηκαν σε 1η φάση 30 και στην τελική προς βράβευση 10 (και μέσα σε αυτές και το ταινιάκι μας!). 

Την όλη επίβλεψη της παραγωγής είχε η δασκάλα της Στ τάξης κ. Γρηγορίου Ελένη ενώ τη μουσική και τους στίχους έγραψε η εκπαιδευτικός μουσικής αγωγής κ. Πατίκα Ευγενία σε συνεργασία με το μαθητή Κωνσταντινίδη Αβεσαλώμ ο οποίος και τους τραγούδησε.

Η τελετη βράβευσης θα γίνει το Σάββατο 21 Ιουνίου στο ίδρυμα Κακογιαννη από ώρες 10.00-16.00 στην Αθήνα

περισσότερεςπληροφρίες εδώ:
http://www.karposontheweb.org/




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.