Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

Αναφορά Αγαθοπούλου για την υπεραστική συγκοινωνία Λιμνότοπου, Άσπρου και Αξιοχωρίου

Η βουλευτής Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ Ειρήνη Αγαθοπούλου κατέθεσε ως αναφορά προς το προεδρείο της Βουλής για τον Υπουργό Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων την επιστολή των κατοίκων των χωριών Λιμνότοπου, Άσπρου και Αξιοχωρίου του νομού Κιλκίς, με την οποία εκφράζεται το αίτημα της αποκατάστασης της δημόσιας υπεραστικής συγκοινωνίας των εν λόγω χωριών, η οποία έχει διακοπεί εδώ και τέσσερα χρόνια.
Στην επιστολή καταγγέλλεται πως, ενώ το ΚΤΕΛ έχει διακόψει το δρομολόγιο ως ασύμφορο, απειλεί ταυτόχρονα τη δημοτική Αρχή Πολυκάστρου να μην χρησιμοποιεί δημοτικό λεωφορείο, έστω και για εβδομαδιαίο δρομολόγιο, γεγονός που, αν μη τι άλλο, χρήζει διερεύνησης.

Επισημαίνεται ότι από τα προαναφερθέντα χωριά δεν διέρχεται πλέον κανένα λεωφορείο των ΚΤΕΛ, παρά μόνο εκείνο για τους μαθητές, με αποτέλεσμα πληθώρα πολιτών και ειδικά άτομα μεγάλης ηλικίας να βρίσκονται εγκλωβισμένοι, χωρίς τη δυνατότητα μετακίνησης είτε στο Πολύκαστρο είτε στη Θεσσαλονίκη.

Επισημαίνεται ακόμη ότι, ενώ η γραμμή του ΟΑΣΘ σταματάει σε απόσταση έξι (6) χιλιομέτρων από το Αξιοχώρι, δεν έχει ποτέ μέχρι σήμερα διερευνηθεί από τις αρμόδιες αρχές η δυνατότητα να εξυπηρετηθούν τα τρία χωριά από τον ΟΑΣΘ.

Η βουλευτής ζητάει, τέλος, την άμεση παρέμβαση του Υπουργείου προκειμένου να επιλυθεί το πρόβλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.