Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

Η Τόλμη Κιλκίς στο πρωτάθλημα της ΕΤΑΒΕ


Το Σάββατο 31 Μαΐου και την Κυριακή 1 Ιουνίου 2014 άνοιξαν οι πόρτες από το σπίτι της Ένωσης Ταε Κβον Ντο Β. Ελλάδος ΕΤΑΒΕ, προκειμένου να λειτουργήσει το κλιμάκιο.
Ειδικότερα από το τελευταίο πρωτάθλημα της ΕΤΑΒΕ σε όλες τις κατηγορίες παμπαίδων-πανκορασίδων, παίδων-κορασίδων, εφήβων-νεανίδων και ανδρών-γυναικών οι πρώτοι (χρυσά μετάλλια) έχουν το δικαίωμα να κάνουν προπονήσεις στο προπονητήριο το οποίο στεγάζεται στην Μοναστηρίου 202, στη Θεσσαλονίκη. Οργανωμένο με team προπονητών και με ότι καλύτερο λειτουργεί με στόχο την αναβάθμιση της τεχνικής κατάρτισης και του αγωνιστικού τομέα.

Στο άμεσο μέλλον θα έχει εργοδυναμικές μετρήσεις, ανάλυση τεχνικής αγώνα, διατροφή, ψυχολογία ειδικά για τους αγώνες, φυσικοθεραπεία, και δυο τουλάχιστον συμμετοχές στο εξωτερικό σε διεθνείς αγώνες με την πλήρη κάλυψη της Ένωσης.

Όνειρο ζωής ήταν από τον πρόεδρος της ΕΤΑΒΕ κ .Μανώλη Χρήστο ώστε να αποκτήσει η ΕΤΑΒΕ τον δικό της χώρο. Στο κλιμάκιο συμμετείχαν και από τον Α.Σ. Η Τόλμη Κιλκίς 3 αθλητές-ριες:

- Δικαιοσυνόπουλος Χρήστος εφήβων έως 63 κιλά

- Καλφοπούλου Μαρία κορασίδων έως 41 κιλά

- Παπουτσής Αθανάσιος παμπαίδων έως 41 κιλά

Το πρόγραμμα ήταν νορμάλ σαν έναρξη και στη συνέχεια θα έχει δυο προπονήσεις την ημέρα και σπάρινγκ με ηλεκτρονικούς θώρακες Dae Do.

Έγινε πλήρης ενημέρωση από τον πρόεδρο ( ΕΤΑΒΕ ) για την ύπαρξη και λειτουργία του προπονητηρίου σε όσους προπονητές παραβρέθηκαν εκεί σαν πρώτη μέρα.

Όλοι δήλωσαν ενθουσιασμένοι για το στολίδι της ΕΤΑΒΕ και συγχάρηκαν τη διοίκηση της Ένωσης και ειδικότερα τον πρόεδρο και ευχήθηκαν καλή συνέχεια με θετικά αποτελέσματα στη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλουν.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.