Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

Εκδήλωση για παιδιά δημοτικού στην Πλατεία Ειρήνης Κιλκίς

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την Τρίτη 10 Ιουνίου 2014 στην Πλατεία Ειρήνης στο Κιλκίς η εκδήλωση για παιδιά δημοτικού με τίτλο: «Όσα μόνος δεν μπορώ, με τους φίλους κατακτώ». Η εκδήλωση υλοποιήθηκε από το Κέντρο Πρόληψης Των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς “ΝΗΡΕΑΣ” σε συνεργασία με τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς των τμημάτων Ε1 και Στ2 του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς(Λουκίδης Χαράλαμπος - Γαρυφαλλιά Κοντίδου), Ε1, Ε2 και Στ1 του 5ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς(Πραξιγά Μαίρη - Ντίνου Αφροδίτη - Ευθυμιάδου Βαρβάρα) και Ε΄-Στ΄ του Δημοτικού Σχολείου Νέου Γυναικοκάστρου(Πλαταρά Σμαράγδα).

Η εκδήλωση ήταν το εορταστικό κλείσιμο παρέμβασης που υλοποιήθηκε φέτος στα παραπάνω σχολεία η οποία είχε στόχο την πρόληψη της επιθετικής συμπεριφοράς και στόχευε στην ανάδειξη της συνεργασίας και της συνύπαρξης. Η εκδήλωση περιλάμβανε δημιουργικά ομαδικά παιχνίδια συνεργασίας και εμπιστοσύνης και ζωγραφική και τόσο οι μεγάλοι όσο και οι μικροί που συμμετείχαν μοιράστηκαν όμορφες στιγμές με παιχνίδι, δημιουργικότητα και γέλιο.

Το Κέντρο Πρόληψης Των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς “ΝΗΡΕΑΣ” ευχαριστεί θερμά τους εκπαιδευτικούς, τους γονείς και τους μαθητές που συμμετείχαν στην εκδήλωση. Επίσης ευχαριστεί για την υποστήριξη και την συνεργασία τους τη Γεωργία Θαμνίδου από τους εθελοντές του Δικτύου Υποστηρικτών ΝΗΡΕΑ, τους Σαμαρείτες του Τμήματος Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς, το Δήμο Κιλκίς και τον κύριο Στάθη Στεφανίδη από το Café Gate για την ευγενική προσφορά του. 

Τέλος η επιστημονική ομάδα του ΝΗΡΕΑ ευχαριστεί ιδιαίτερα τους φοιτητές του Τμήματος Κοινωνικής Διοίκησης και Πολιτικής Επιστήμης Ευθύμη Ευθυμιάδη και Κωνσταντίνα Σκαντζούρη που κάνουν την πρακτική τους άσκηση στο ΝΗΡΕΑ για την ενεργή συμμετοχή τους στην υλοποίηση της εκδήλωσης και τους εύχεται κάθε επιτυχία για το μέλλον τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.