Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

Ντροπή σας παλιομαιμούδες. Θέλετε και προειδοποίηση!

Για την αντιγραφή ο Βασίλης Βαλκάνος
Καλοκαιράκι στο ψηλό το δέντρο με αρκετά μαϊμουδάκια να παίζουν και να χαίρονται την ζούγκλα ήταν το σκηνικό του Ιουνίου όπως η φύση προστάζει. Καπάκι ήρθε και το Μουντιάλ που έδωσε νόημα στην ζωή των αρσενικών μπαμπουίνων και κυλούσε μια χαρά η φάση της ζωής.
Νομίζεις κατακαημένη φυλή! Νομίζεις ότι τα δίποδα θα σε αφήσουν να χαρείς το τόσο σύντομο διάλειμμα της ζωής σου χωρίς να σου καταστρέψουν τις λιγοστές στιγμές. Το δίποδο ακόντιο ξαναχτύπησε. Και μάλιστα γερά. Ήρθαν έντρομα όλα τα ζώα του δάσους κάτω από το δέντρο πρωί-πρωί και τρομαγμένα πληροφόρησαν τον μεγάλο αρχηγό για τα δρώμενα στο κράτος – καφενείο.

Κατάσχονται πλέον απροειδοποίητα οι τυχόν κατασχέσεις στις τράπεζες για όφειλες στο δημόσιο!

Τι θέλατε βρε τριχωτά να χρωστάτε στο Ελληνικό δημόσιο; Είστε με τα καλά σας σε αυτό το δημόσιο όπου όλοι είναι βολεμένοι και τεμπέληδες; 

Θέλετε να κλείσει το τεμπελχανείο; 

Ο ιερότερος θεσμός της χώρας-καφενείο; 

Πολύ σοφή απόφαση! Κυρίως ικανοποιεί το περί δικαίου αίσθημα. Και αιτιολογημένη. Ο κάθε διεστραμμένος με ένα κουμπί θα σου κατάσχει την ελάχιστη πλέον κινητή σου περιουσία. 

Απροειδοποίητα. Για να καλυφθούν τα κλεμμένα. Ποιος θα πληρώσει τα κλεμμένα, τα εφ άπαξ τόσον ετών τους μισθούς όλως των συνδικαλιστάδων τόσα χρόνια; 

Τις ΔΕΚΟ το καμάρι του έθνους. Τα ζειμπέκικα; Χώρια το καφενείο και οι σύμβουλοι της Εκάλης. Ντροπή σας παλιομαιμούδες. Θέλετε και προειδοποίηση! Να πληρώσετε και να σας πάρουν και τα αυτοκίνητα επίσης. Τι θα πει χρωστάω στο Δημόσιο και μάλιστα το Ελληνικό δημόσιο! 

 Το διαμάντι που μόλις χρωστάει δεν πληρώνει ποτέ. Γιατί είναι υπεράνω χρημάτων. Τι θέλατε να γίνει να καταρρεύσει το δημόσιο και οι τράπεζες; Δικαιοσύνη διέπρεψες για άλλη μία φορά! Άμεση και σωστή η απόφαση. Τόσο σοφή που εγώ δεν μπορώ να την καταλάβω. Αυτή είναι η μαγεία όμως του δημοσίου. 

Άμεσο, αποτελεσματικό και κυρίως ακαταλαβίστικο . Αισθάνομαι ήδη καλύτερα. Και δικαιωμένος. Φουσκωμένος από περηφάνια! Με τους εκάστοτε υπουργούς πρωθυπουργούς και δημαρχαίους της αυτοθυσίας. Με τα ιδρύματα τα νοσοκομεία τους παιδικούς σταθμούς Τους αυτοκινητοδρόμους και τα τρένα σε πλήρη εφαρμογή και απόλαυση από τους πολίτες. 

Όχι κύριε σε αυτό το υπέροχο περιβάλλον της ασφάλειας της δικαιοσύνης και της δημοκρατίας δεν θα χρωστάς! Ούτε αυτοκίνητο ούτε μοτοποδήλατο κύριε θα έχει αν χρωστάς. Θα κατάσχεται και αυτό απροειδοποίητα.

Εσύ δεν θα μένεις εκτεθειμένος. Υπάρχουν για αυτό οι κρατικές δομές !Θα παίρνεις το μετρό. Άλλωστε μετά την Θεσσαλονίκη όπου όλοι πηγαίνουμε σε ράγες θα γίνει τώρα μετρό και στην Κοζάνη την Πτολεμαΐδα την Στυλίδα στον Αχλαδόκαμπο και στο κολοχώρι μου. Άσε τα αεροδρόμια. 

Τα πουλάμε διότι θα γίνουν πλέον κοσμοδρόμια για να πηγαίνουμε στο φεγγάρι κατ ευθείαν.Με την πράσινη ανάπτυξη που λέγαμε. Άλλωστε μόλις σου κατασχέσουν τον λογαριασμό στην τράπεζα και πάρει φωτιά ο πισινός σου για φεγγάρι σε βλέπω σούμπιτο !

Ο Αστροναύτης
Μπαμπάς Μπαμπουίνος.`

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.