Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

Ακης Κωνσταντινίδης: "Παραιτούμαι από επικεφαλής του τμήματος Χάντμπολ του Γ.Α.Σ Κιλκίς την νέα αγωνιστική περίοδο"

Υπογράφει ο Κωνσταντινίδης Λεωνίδας (Ακης)
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους άμεσους συνεργάτες μου, το υπόλοιπο Δ.Σ του Γ.Α.Σ Κιλκίς, τους φιλάθλους της ομάδας μας που στάθηκαν στο πλευρό μας την αγωνιστική περίοδο που τελείωσε και όλους όσους προσέφεραν οικονομική βοήθεια, είτε μέσω διαφήμισης είτε καλύπτοντας συγκεκριμένες υποχρεώσεις, γιατί χωρίς την συνεισφορά όλων αυτών θα ήταν αδύνατη η ολοκλήρωση της αγωνιστικής χρονιάς.

Ιδιαίτερα όμως οφείλω να ευχαριστήσω τους παίκτες και το προπονητικό επιτελείο, οι οποίοι με αξιοθαύμαστη αυταπάρνηση “'έβαλαν πλάτη” στην προσπάθεια που έγινε ώστε η ομάδα μας να να ξαναβρεί τη θέση της στις καρδιές των Κιλκισιωτών και να γεμίζει το Κλειστό όπως και τότε που πρωταγωνιστούσε στο πρωτάθλημα και διέδιδε το όνομα της πόλης μας σε όλη την Ευρώπη. Τότε που οι οικονομικές συνθήκες ήταν ευνοϊκότερες.

Δυστυχώς το βήμα προς αυτή την κατεύθυνση ήταν μικρό και η προσπάθεια δεν έτυχε της υποστήριξης που όλοι περιμέναμε, παρόλο που η ομάδα στάθηκε στο ύψος της.

Η προσπάθεια δεν έτυχε της υποστήριξης - πλην ελαχίστων εξαιρέσεων- των αρχών, των ανθρώπων που ανήκαν και ανήκουν στην οικογένεια του αθλήματος μας, των ανθρώπων και των οργανισμών που είτε με την οικονομική τους επιφάνεια είτε με την επιρροή τους θα μπορούσαν να είχαν βοηθήσει. Και επιπλέον, αναγκαστήκαμε να λειτουργήσουμε σε ένα περιβάλλον όπου η πολιτεία έχει αποφασίσει να εγκαταλείψει τον ερασιτεχνικό αθλητισμό στη τύχη του.

Πιστεύω πως η ομάδα που ταξίδεψε και ακόμα ταξιδεύει το όνομα της πόλης μας σε όλη την Ελλάδα, η ομάδα που αγωνίζεται επί σειρά ετών στην Α Εθνική Κατηγορία, η ομάδα που έχει ένα Κύπελλο Ελλάδας, η ομάδα που συμμετείχε και έχει τη δυνατότητα να συμμετέχει ξανά σε Ευρωπαϊκούς Αγώνες, η ομάδα που έφερε πανελλήνιους τίτλους, που στελέχωσε την Εθνική Ομάδα και μεγάλωσε παιδιά μαθαίνοντας τους να έχουν ήθος και ομαδικό πνεύμα άξιζε και αξίζει μεγαλύτερης προσοχής και επένδυσης από τους ανθρώπους τους τόπου μας, είτε πρόκειται για αιρετούς άρχοντες είτε για ιδιώτες και επιχειρηματίες.

Οι παραπάνω λόγοι, η δύσκολη οικονομική συγκυρία αλλά κυρίως η έλλειψη χρόνου με αναγκάζουν να μην μπορώ να προσφέρω τις υπηρεσίες μου ως επικεφαλής του τμήματος Χάντμπολ του Γ.Α.Σ Κιλκίς την νέα αγωνιστική περίοδο.

Εύχομαι καλή επιτυχία σε όποιο νέο διοικητικό σχήμα δημιουργηθεί και θα προσπαθήσω να είμαι κοντά τους όπως μπορώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.