Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

Επεκτείνονται και εκσυγχρονίζονται οι εγκαταστάσεις στο Συνοριακό Σταθμό Ευζώνων.

Από το Πολιτικό Γραφείο του Βουλευτή Κιλκίς Γ. Γεωργαντά εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: "Ο βουλευτής Κιλκίς Γεώργιος Γεωργαντάς είχε την περασμένη Παρασκευή 30 Μαΐου μακρά συνεργασία με τον Γενικό Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης κ. Αθανάσιο Καρούντζο στην έδρα της ΑΔΜ-Θ στη Θεσσαλονίκη.
Ο κ. Καρούντζος ενημέρωσε τον βουλευτή Κιλκίς για την έγκριση του προγράμματος εργασιών βελτίωσης, επέκτασης και εκσυγχρονισμού των εγκαταστάσεων στο Συνοριακό Σταθμό Ευζώνων. Για το θέμα αυτό άλλωστε και την αναγκαιότητα παρέμβασης της Πολιτείας ο κ. Γεωργαντάς πραγματοποίησε κατά το παρελθόν σειρά συναντήσεων και συνεργασιών τόσο με τον κ. Καρούντζο όσο και με την πολιτική ηγεσία των αρμόδιων υπουργείων. 

Σύμφωνα με το πρόγραμμα εργασιών που εγκρίθηκε και ο προϋπολογισμός τους ανέρχεται σε 400.000 ευρώ προβλέπεται η κατασκευή νέων χώρων WC, η ανακαίνιση υφισταμένων κτηρίων WC, η κατασκευή περίφραξης, η εγκατάσταση νέων σημείων ελέγχου, εργασίες ανακαίνισης και ευπρεπισμού του κεντρικού κτηρίου και υποστέγων.

Σημειώνουμε, τέλος, ότι από την ενημέρωση που είχε ο κ. Γεωργαντάς, προκύπτει ότι η δημοπράτηση των σχετικών εργασιών στο τελωνείο Ευζώνων ορίστηκε για τις 15 Ιουλίου 2014."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.