Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

Πρωταθλητές Ελλάδας οι αστυνομικοί του Κιλκίς στο μπάσκετ


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε (01.06.2014) το 11ο Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης των Αστυνομικών Διευθύνσεων της Χώρας, στο Κιλκίς. Το πρωτάθλημα πραγματοποιήθηκε με την επιμέλεια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τάξης Κιλκίς και του Παραρτήματος Βορείου Ελλάδας της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών.

Το τουρνουά έλαβε χώρα από την Πέμπτη (29.05.2014) έως και την Κυριακή (01.06.2014) στα Δ.Α.Κ. Κιλκίς, Γουμένισσας, Πολυκάστρου, Γαλλικού (Καμπάνη) και συμμετείχαν συνολικά 16 ομάδες εκπροσωπώντας Αστυνομικές Υπηρεσίες από όλη την επικράτεια, καθώς και Υπηρεσίες του Λιμενικού Σώματος και του Πυροσβεστικού Σώματος.

Χθες, Κυριακή (01.06.2014) στο Δ.Α.Κ. Κιλκίς διεξήχθη ο τελικός αγώνας του Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης μεταξύ των ομάδων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κιλκίς και της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης και πρωταθλήτρια ομάδα αναδείχτηκε η Αστυνομική Διεύθυνση Κιλκίς.

Στις ανωτέρω εκδηλώσεις παραβρέθηκαν πλήθος κόσμου και εκπρόσωποι φορέων της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.