Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 9 Ιουνίου 2014

«Χρυσή» με ρεκόρ η Αθανασοπούλου του Α.Σ. ΑΙΑΣ Κιλκίς στα «Ελευθέρια»

Εντυπωσιακή εμφάνιση που πιστοποιήθηκε από ατομικό ρεκόρ και μία από τις καλύτερες επιδόσεις στην Ελλάδα πραγματοποίησε η Κωνσταντίνα Αθανασοπούλου του Α.Σ. ΑΙΑΣ Κιλκίς στα «Ελευθέρια 2014». Η διοργάνωση που γίνεται προς τιμήν της απελευθέρωσης του Κιλκίς έλαβε χώρα το Σάββατο 7/6 με τη συμμετοχή πολλών αθλητών και πέραν του ανέμου ο καιρός «έκανε το χατήρι» κι έμεινε μόνο σε μερικές σταγόνες βροχής.
Στο αγώνισμα του τριπλούν η νεαρή άλτρια του Αίαντα κατάφερε να επικρατήσει και να φτάσει στην 1η θέση με καλύτερο άλμα στα 11,89μ. Η Αθανασοπούλου έφτασε σε αυτήν την επίδοση μετά από τέσσερις προσπάθειες καθώς στο πέμπτο άλμα πάτησε στραβά με αποτέλεσμα να το «αφήσει» ενώ δεν πραγματοποίησε το τελευταίο της άλμα. Ευτυχώς ο τραυματισμός της δεν κρίνεται σοβαρός και δε θα βάλει σε κίνδυνο την συμμετοχή της στο πανελλήνιο πρωτάθλημα της κατηγορίας της το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Στην ίδια διοργάνωση και στο αγώνισμα των 2000μ. συμμετείχε η παγκορασίδα Ραχήλ Νικολαΐδου η οποία μετά από πολύ καλή εμφάνιση τερμάτισε σε 7.49.21, επίδοση που συνιστά ατομικό ρεκόρ στην απόσταση, τερματίζοντας στην 5η θέση.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.