Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 9 Ιουνίου 2014

Τελετή λήξης καλαθοσφαιρικής περιόδου της ακαδημία «Α.Ο. ΟΙ ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ»

Με μια σεμνή αλλά ουσιαστικά επικοινωνιακή τελετή λήξης η καλαθοσφαιρική Ακαδημία «Α.Ο. ΟΙ ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ» στις 5 Ιουνίου αποχαιρέτισε την χρονιά που τελείωσε με την συμμετοχή των αθλητών της, γονέων και φίλων του αθλήματος, στο κλειστό γυμναστήριο Καμπάνης Κιλκίς, χώρο που αποτελεί την αγωνιστική έδρα του συλλόγου.

Οι «Ατρόμητοι» αθλητές, οι οποίοι προέρχονται από την Νέα Σάντα, τον Καμπάνη, τον Άγιο Παντελεήμονα, το Γαλλικό, τις Μάνδρες την Ξυλοκερατιά και τον Μονόλοφο του Δήμου Κιλκίς, αναμετρήθηκαν σε αγώνες, χωρισμένοι σε τμήματα ανά ηλικία, στους οποίους συμμετείχαν οι γονείς και αθλητές της ανδρικής ομάδας, αποχαιρετώντας με τον δικό τους τρόπο την φετινή αγωνιστική περίοδο.

«Για ακόμη μια χρονιά ολοκληρώσαμε τις αθλητικές μας δραστηριότητες με μεγαλύτερη συμμετοχή των παιδιών και την αμέριστη υποστήριξη των γονέων τους» δήλωσε ο προπονητής και υπεύθυνος της Ακαδημίας «Ατρόμητοι», Κωνσταντίνος Λαδάς και πρόσθεσε: «Σκοπός μας είναι να φέρουμε τα παιδιά στο μπάσκετ και να τους διδάξουμε τις αρχές του παιχνιδιού την ομαδικότητα και το αθλητικό πνεύμα που κυρίως προσφέρει χαρά, διασκέδαση και υγεία.

Μέσα στην χρονιά που πέρασε, ανταποκριθήκαμε σε φιλικούς αγώνες, συμμετοχή στα επίσημα πρωταθλήματα της ένωσης, συνδυάζοντας τα με τη χαρά της επικοινωνίας και με οργανωμένες εκδρομές. Όμως το μεγάλο επίτευγμα της ακαδημίας ήταν η στελέχωση της ανδρικής ομάδας με πολλά παιδία προερχόμενα από τα σπλάχνα του συλλόγου.

Η εκδήλωση περιελάμβανε και μία έκπληξη με την παιδαγωγό και δημιουργό παιδικών πάρτι κ. Σφαιρίδου Ελισάβετ ντυμένη στα χρώματα της ομάδας, διασκέδασε τα παιδία με μπαλονοκατασκευές και έπαιξε μαζί τους μπάσκετ .Σε όλα τα παιδιά μοιράστηκαν σάντουιτς χυμοί και παγωτά, επίσης παιδιά και γονείς έφαγαν τούρτα και πολλά γλυκά λόγω έκπληξης γενεθλίων.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης απονεμήθηκαν διπλώματα συμμετοχής σε όλους τους αθλητές της ακαδημίας και επαίνους στους νικητές των διαγωνιστικών αναμετρήσεων της βραδιάς, οι οποίοι ήταν:

ΑΓΟΡΙΑ ΤΜΗΜΑ 01-03 Jump Shoot με ντρίμπλα σλάλομ σε 1 λεπτό:
1. Μπάμπος Βασίλης (Γαλλικός)

2. Μαλάτος Ευθύμης (Γαλλικός)

3. Σοϊλεμεζίδης Νίκος (Γαλλικός)


ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΜΗΜΑ 99-02 Lay Up σε 1 λεπτό
1. Βαβάκα Μυρτώ (Καμπάνης)

2. Σαββίδου Κέλλυ (Καμπάνης)

3. Σαββίδου Αγγελική (Γαλλικός)


ΑΓΟΡΙΑ ΤΜΗΜΑ 04-05 Jump Shoot σε 1 λεπτό
1. Μαλάτος Κώστας(Γαλλικός)

2. Ιγνατιάδης Γιώργος (Ν.Σάντα)

3. Πανταζίδης Θοδωρής (Ν.Σάντα)


ΜΕΙΚΤΟ ΤΜΗΜΑ 05-06-07 ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΟΥΤ
1. Πανταζίδου Μαρία (Ν.Σάντα)

2. Χαλβατσόπουλος Κώστας (Ν.Σάντα)

3. Ιγνατιάδης Χρήστος (Ν.Σάντα)

Η τελετή λήξης ολοκληρώθηκε με ανανέωση του ραντεβού όλων των αθλητών για τον ερχόμενο Σεπτέμβριο και η συνέχεια των προπονήσεων των αγωνιστικών τμημάτων στον αθλητικό χώρο του Ατέρμων , με τις καλύτερες ευχές για ένα ξεκούραστο και ανέμελο καλοκαίρι.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.