Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

"Καταγγέλλουμε την απόφαση για τις ομαδικές απολύσεις στην Χαλυβουργία"

Υπογράφει η Ένωση Εμποροϋπαλλήλων ν. Θεσσαλονίκης
"Καταδικάζουμε την απόφαση του Ανώτατου Συμβουλίου Εργασίας που νομιμοποιεί της ομαδικές απολύσεις στην Χαλυβουργία. Ανοίγει ο δρόμος για την πλήρη απελευθερώσει των ομαδικών απολύσεων. Ακόμα ένα εργαλείο που το μεγάλο κεφάλαιο το έχει ανάγκη για να καταφέρει την παραπέρα υγιή ανάπτυξη της κερδοφορίας του.

Οι εργαζόμενοι σήμερα δεν μπορούμε να έχουμε άλλες αυταπάτες και να περιμένουμε πως με την όποια κυβερνητική διαχείριση της πολιτικής υπεράσπισης των συμφερόντων του μεγάλου κεφαλαίου μέσα στην Ε.Ε. μπορούμε να περιμένουμε πως κάτι θα βελτιωθεί και για μας. Χειρότερα μέτρα ετοιμάζουν, μεγαλύτερη επίθεση σχεδιάζουν.

Χωρίς την δική μας οργάνωση, συσπείρωση και πάλη για την προώθηση των συμφερόντων της τάξης μας δεν μπορεί να ανοίξει ο δρόμος για ένα καλύτερο αύριο για όλους τους εργαζόμενους.

Στεκόμαστε αλληλέγγυοι στους συναδέλφους εργαζόμενους στην Χαλυβουργία. Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να μην φοβηθούν, αυτές οι αποφάσεις να μας πεισμώνουν και με περισσότερη αποφασιστικότητα να μπαίνουμε στις μάχες της ταξικής πάλης."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.