Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Κιλκίς: "Δενδροφύτευση με την Ένωση Αγωνιστών Εθνικής Αντιστάσεως"

Υπογράφει η Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Κιλκίς
"Η Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Κιλκίς τιμώντας την ιστορία του τόπου μας βρέθηκε στο μνημείο Εθνικής Αντοστάσεως όπου πραγματοποίησε δενδροφύτευση μαζί με τον πρόεδρο της Ένωσης Αγωνιστών Εθνικής Αντιστάσεως, κ. Χαράλαμπο Παπαδόπουλο.

Αισθανθήκαμε την υποχρέωση να ανταποκριθούμε στο κάλεσμα των ανθρώπων που με ευγένεια και ταπεινότητα τιμούν τους νεκρούς τους. Ο κ. Παπαδόπουλος χωρίς ίχνος έχθρας, μίσους ή μνησικακίας μας μίλησε για τα ιστορικά γεγονότα που συνέβησαν από το 1940 έως κυρίως και το 1944 όπου σφαγιάστηκαν χιλιάδες Έλληνες, λέγοντας μας χαρακτηριστικά πως «…δεν ζητάμε εκδίκηση από τους αναρχοκομμουνιστές για τις σφαγές των προγόνων μας αλλά μια συγγνώμη». Τόνισε επίσης πως «…στην εποχή μας πρέπει να είμαστε ενωμένοι μακριά από διχόνοιες και εκδικήσεις».

Έπειτα και αφού μας εξιστόρησε τα γεγονότα, φυτέψαμε δενδρύλλια και δώσαμε την υπόσχεση πως θα είμαστε πάντα δίπλα σε αυτούς τους ανθρώπους, εθελοντικά και θα φροντίζουμε το μνημείο."







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.