Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

Απονομή ζωνών Τζούντο στην Ακαδημία του Α.Σ. Αίας Κιλκίς

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εξετάσεις προαγωγής ζωνών για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στις ακαδημίες Τζούντο του Α.Σ. Αίας Κιλκίς υπό την αιγίδα του Βαλκανικού Τμήματος KIWI JUDΟ CLUB OSAKA Ιαπωνίας από τον εξεταστή Καρύτσα Αθανάσιο Προπονητή Γ΄ Κατηγορίας Τζούντο Γ.Γ.Α. 2 DAN W.J.F.
Στο δύσκολο πρόγραμμα εξετάσεων που περιελάμβανε την Ιστορία του Αθλήματος, Κανονισμούς αγώνων, Θεμελιώδεις αρχές, Τεχνικές Ρίψεων ΝAGE WAZA, Tεχνικές Εδάφους KATAME WAZA, OSAEKOMI WAZA, KANSETSU WAZA και αγώνες SHIAI προάγονται με τις βαθμολογίες τους με άριστα το 10 οι παρακάτω:

MUDANSHA GOKYU 5o KYU ΚΙΤΡΙΝΗ ΖΩΝΗ
ΗΛΙΚΙΕΣ 4 ΕΤΩΝ ΕΩΣ 10 ΕΤΩΝ


Βασδέκης Απόστολος 9,4
Αζναουρίδης Στυλιανός 9,4
Τοζακίδου Ελευθερία 9,2
Γραμματικόπουλος Όθωνας 9,1
Κουτουκιάς Κων/νος 9
Φωτιάδης Άγγελος 8,8
Αποστόλου Γεώργιος 8,5
Φωτιάδου Ραφαηλία 8,3

ΤΙΜΗΤΙΚΟ MUDANSHA GOKYU 5o KYU ΚΙΤΡΙΝΗ ΖΩΝΗ
ΗΛΙΚΙΕΣ 4 ΕΤΩΝ ΕΩΣ 10 ΕΤΩΝ


Αζναουρίδης Δημήτριος ( Λόγω Τραυματισμού )

MUDANSHA YONKYU 4o KYU ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΖΩΝΗ
ΗΛΙΚΙΕΣ 7 ΕΤΩΝ ΕΩΣ 10 ΕΤΩΝ


Μπίκου Άννα 9,8
Καρύτσας Απόστολος - Χαράλαμπος 9,8
Πυρίντσος Μιχαήλ 9,6
Κουκάκης Κων/νος 9,4
Καρύτσα Αγλαϊα – Ζωή 9,4
Γκίκας Κων/νος 9,3
Κατσαρώνας Αλέξανδρος 9,2
Πυρίντσος Δημήτριος 9
Άλλιου Δέσποινα 8,9





MUDANSHA YONKYU 4o KYU ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΖΩΝΗ
ΗΛΙΚΙΕΣ 18 ΕΤΩΝ ΕΩΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ

Ευθυμίου Μιχαήλ 9,7
Μαντζάρης Χρήστος 9,5

MUDANSHA NIKYU 2o KYU ΜΠΛΕ ΖΩΝΗ
ΗΛΙΚΙΕΣ 18 ΕΤΩΝ ΕΩΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ

Βαραπάεβ Ιωάννης 9,3
Κατσαρώνας Χρήστος 9,3
Κατσαρώνας Αθανάσιος 9,2

Οι εξετάσεις και οι απονομές έγιναν παρουσία των γονέων που επιβράβευσαν με το χειροκρότημα τους τις προσπάθειες και επιτυχίες των Τζουντόκα, της Προέδρου του Α.Σ. Αίας Κιλκίς Κας Βασιλειάδου – Κουκάκη Έφης και των επίσημων χορηγών του τμήματος Φάρμα Κουκάκη και Ποδηλάτης Κιλκίς τους οποίους ευχαριστούμε και ευχόμαστε καλό καλοκαίρι.

Τα συγχαρητήρια του στους Κιλκισιώτες Τζουντόκα για τις προαγωγές τους εξέφρασε μέσω επιστολής του ο υπεύθυνος για το Βαλκανικό τμήμα του KIWI JUDO CLUB OSAKA της Ιαπωνίας Κος Μαιστρέλλης Αυγερινός 3ο DAN W.J.F.

Οι προπονήσεις της ακαδημίας θα συνεχιστούν εώς και την Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014 ενόψει του Διεθνούς Τουρνουά Παραδοσιακού Τζούντο Ιθάκη Κύπελλο Ματσουούρα στο πλαίσιο εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του ντόπινγκ και των Ναρκωτικών στην Θεσ/νίκη την Κυριακή 29 Ιουνίου 2014 ώρα έναρξης αγώνων 11:00 π.μ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.