Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

ΕΛΜΕ ΚΙΛΚΙΣ: Καμπάνια οικονομικής στήριξης των συναδέλφων που απολύονται

Το ΔΣ της ΕΛΜΕ ΚΙΛΚΙΣ στηρίζει την απόφαση της ΟΛΜΕ για την οικονομική στήριξη των συναδέλφων μας που απολύονται από τη βάρβαρη πολιτική της Κυβέρνησης.
Συγκεκριμένα, το ΔΣ της ΟΛΜΕ αποφάσισε: 

Τη δημιουργία ειδικού ταμείου αλληλεγγύης για την οικονομική στήριξη των συναδέλφων μας που απολύονται. Η οικονομική καμπάνια θα διαρκέσει για ένα εξάμηνο και θα ολοκληρωθεί το Δεκέμβρη του 2014. 

Κάθε εκπαιδευτικός καλείται να συνεισφέρει δύο (2) ευρώ το μήνα. Καλούμε τους συλλόγους διδασκόντων σε κάθε σχολείο να ορίσουν έναν εκπαιδευτικό υπεύθυνο. 

Ο υπεύθυνος εκπαιδευτικός θα συγκεντρώνει τα χρήματα από την 1η έως την 5η κάθε μήνα και θα καταθέτει τα χρήματα στο σχετικό λογαριασμό αλληλεγγύης της ΟΛΜΕ. 

Η απόδειξη κατάθεσης θα τοιχοκολλείται στον πίνακα ανακοινώσεων του συλλόγου διδασκόντων του σχολείου και θα στέλνεται στην ΕΛΜΕ με email.

Ο λογαριασμός αλληλεγγύης είναι: 114-00-2002-005940 ALPHA BANK.

Καλούμε τα σχολεία να ξεκινήσουν την καμπάνια οικονομικής στήριξης από τον Ιούνιο. H οικονομική στήριξη των συναδέλφων μπορεί να υλοποιηθεί σύμφωνα με την απόφαση της ΟΛΜΕ (2 ευρώ το μήνα) ή εφάπαξ καταβολή ποσού σύμφωνα με τις δυνατότητες κάθε συναδέλφου.

Δεν θα σταματήσουμε να αγωνιζόμαστε για την επαναπρόσληψη ΟΛΩΝ και την επαναλειτουργία όλων των τομέων και των ειδικοτήτων της ΤΕΕ που καταργήθηκαν.

ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗ ΒΑΡΒΑΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ-ΕΕ-ΔΝΤ

ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.