Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

Διακρίσεις των δρομέων του Α.Σ. ΑΙΑΣ στο «3ο Απάν σο Ρακανόπον» στην Επτάλοφο Κιλκίς

Στην Επτάλοφο βρέθηκαν οι δρομείς του Α.Σ. ΑΙΑΣ Κιλκίς την Κυριακή 8/6 για να συμμετάσχουν στο «3ο Απάν σο Ρακανόπον». Πρόκειται για έναν ξεχωριστό αγώνα που διοργανώνεται από τον Πολιτιστικό Σύλλογο «ΑΚΡΙΤΕΣ ΕΠΤΑΛΟΦΟΥ», ο οποίος είναι αφιερωμένος στην μνήμη των σφαγιασθέντων Ποντίων. Η διαδρομή είναι αρκετά δύσκολη και περνάει ανάμεσα από τα 4 από τα 7 εγκαταλειμμένα χωριά τα οποία στα μέσα της δεκαετίας του 1950 ενώθηκαν και δημιούργησαν τον Επτάλοφο. Η διοργάνωση ήταν εξαιρετική με 130 περίπου δρομείς να δίνουν το «παρών» στην γραμμή της εκκίνησης των 17000μ..

Ανάμεσά τους και η δρομέας του «Αίαντα», Μαρία Στάμου, η οποία μάλιστα είναι και προπονήτρια στις ακαδημίες του συλλόγου. Η Στάμου σε έναν ακόμη αγώνα κατάφερε να διακριθεί μέσα από μία καλή εμφάνιση και να τερματίσει 2η ανάμεσα στις γυναίκες που συμμετείχαν με χρόνο 1:49.04. Αυτός ο αγώνας πιθανώς «κλείνει» την φετινή πετυχημένη αγωνιστική χρονιά, μέχρι το φθινόπωρο δηλαδή, αφήνοντας υποσχέσεις για το μέλλον.

Στην κατηγορία των ανδρών, ο Γιάννης Πολυμένης μετά από πολύ καλή εμφάνιση έφτασε στον τερματισμό σε 1:25.39 κατακτώντας την 6η θέση δείχνοντας τις μεγάλες δυνατότητες που έχει, ενώ στην 8η θέση τερμάτισε ο Αντώνης Μηλιώτης που φαίνεται να ξεπερνάει το πρόβλημα τραυματισμού που τον άφησε αρκετά πίσω το τελευταίο διάστημα.

Μετά το τέλος του αγώνα ακολούθησαν ποντιακή μουσική, παραδοσιακά εδέσματα και οι απονομές στους τρεις πρώτους νικητές και νικήτριες.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.