Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

Η θεατρική ομάδα του 2ου Γενικού Λυκείου Κιλκίς ευχαριστεί...


Η θεατρική ομάδα του 2ου Γενικού Λυκείου Κιλκίς στα πλαίσια του πολιτιστικού προγράμματος «Η διαχρονικότητα της Αρτιστοφανικής κωμωδίας» παρουσίασε το έργο του Αριστοφάνη «Εκκλησιάζουσαι» την Παρασκευή 9, το Σάββατο 10 Μαΐου και την Παρασκευή 27 Ιουνίου στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς.
Ο διευθυντής του σχολείου κ. Χονδροματίδης Αναστάσιος και οι υπεύθυνες καθηγήτριες Ιωαννίδου Γεωργία και Λιαρετίδου Ελένη θέλουμε να ευχαριστήσουμε ολόψυχα όλους,όσοι συνέβαλαν στην επιτυχία της παράστασης, και συγκεκριμένα:

-Το Δήμο Κιλκίς και ειδικά το Τμήμα Πολιτισμού και την κ. Σοφία Κεσίδου για την ολόπλευρη στήριξή της και την παραχώρηση του Συνεδριακού Κέντρου για τις ανάγκες της παράστασης.

- Τον μαθητή μας Παναγιώτη Αναστασιάδη που επιμελήθηκε συνολικά τη μουσική επένδυση της παράστασης.

- Τη συνάδελφο Καλλιτεχνικών του 1ου Γυμνασίου Κιλκίς, Τάνια Καρακώττα και τον μαθητή του Καλλιτεχνικού Γυμνασίου Θεσσαλονίκης Παύλο Σολακίδη που σχεδίασαν τα σκηνικά, καθώς και τις μαθήτριες που εργάστηκαν μαζί με τον Παύλο Σολακίδη για την δημιουργία τους, την Κομπατσιάρη Φένια, την Κεσίδου Δέσποινα και την Λαμπράκη Αντωνία.Στη σκηνογραφία συνέβαλαν επίσης η Δέσποινα Δουλκερίδου και Σοφία Κεσίδου.

- Τον συνάδελφο Οδυσσέα Φραγγελάκη, Διευθυντή της ΕΠΑΣ Κιλκίς για τη βοήθεια στην προετοιμασία της παράστασης και την εγκατάσταση των σκηνικών.

- Την απόφοιτο του τμήματος Αισθητικής της ΕΠΑΣ Κιλκίς, Χαρούλα Ραβιανοπούλου, που επιμελήθηκε το μακιγιάζ των μαθητών της ομάδας καθώς και τις σπουδάστριεςτου ίδιου τμήματος Γεωργία Κεμετσετζίδουκαι Σίλβα Μπαρχουταρισβιλ που βοήθησαν στο μακιγιάζ.

- Τις σπουδάστριες του τμήματος Κομμωτικής της ΕΠΑΣ Κιλκίς:

α) Πολυχρονίου Σοφία β) Σπανίδου Μαρία γ) Δημητριάδου Γεωργίαδ)Χαραλαμπίδου Χαρά ε) Παρθενίδου Τατιάνα και την καθηγήτριά τους Βούλα Χατζηαθανασίουπου επιμελήθηκαν τα χτενίσματα των μαθητριών και μαθητών της θεατρικής ομάδας.

- Την Μ.Κ.Ε. Τέχνη Κιλκίς που, μας πρόσφερε το σύνολο σχεδόν των κοστουμιών της παράστασης καθώς και την πρώτη ύλη για τα σκηνικά.

- Την Πάολα Χαραλαμπίδου, δημοσιογράφο που μας πρόσφερε τις φωτογραφίες και την βιντεοσκόπιση της παράστασης.

- Το Δημήτρη Δελαρούδη, υπάλληλο του Δήμου Κιλκίς που φρόντισε τον ήχο και το φωτισμό της παράστασης και τον Θανάση Ντέμκο για την παράσταση του Ιουνίου.

-Τον συνάδελφο Δημήτρη Γεωργούση για την τελική επεξεργασία του βίντεο καθώς και τους συναδέλφους Μπαδήλα Άννα, Αραμπατζή Χρύσα, Καρακάση Νίκο και Βουζίκη Αντώνη για τη στήριξη και βοήθειά τους.

Η παράσταση «Εκκλησιάζουσαι» του Αριστοφάνη, από τη θεατρική ομάδα του 2ου ΓΕΛ Κιλκίς θα παρουσιαστεί την Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014 στις 09:30 π.μ στο αρχαίο θέατρο στο Δίον της Πιερίας στα πλαίσια της 4ης Διεθνούς Συνάντησης Μαθητικού Θεάτρου που διοργανώνει η ΔΙ.ΔΕ. Πιερίας από 20 έως 27 Σεπτεμβρίου 2014.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.