Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

Στα “Χειμωνίδεια“ και “Δίια” συμμετείχε ο ΓΑΣ Κιλκίς - Εξαιρετική η μικρή Αβράμογλου με ρεκόρ στα 1000 μ

Στους αγώνες στίβου “ Χειμωνίδεια” και “Δίια 2014 που διοργάνωσαν με απόλυτη επιτυχία ο ΑΣ Ρήγας Θεσσαλονίκης και ο ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης το Σάββατοκύριακο στην Θεσσαλονίκη και Κατερίνη αντίστοιχα, συμμετείχε με ομάδες αθλητών του το τμήμα στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς.
Στο Καυνταντζόγλειο το Σάββατο , τιμώντας τη μνήμη του μεγάλου δάσκαλου του στίβου Κώστα Χειμωνίδη, αγωνίστηκαν: ο Νίκος Ιωακειμίδης στα 100 μ και με το 11''09 που πέτυχε έδειξε σταθερός σε καλές επιδόσεις και έτοιμος για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα της κατηγορίας του που είναι σε δύο βδομάδες, ο Παύλος Παπαδόπουλος που με 11''72 στο ίδιο αγώνισμα πέτυχε νέα ατομική επίδοση και η ρίπτρια Σωτηρία Καζαντζίδου που αγωνίστηκε στη σφαιροβολία κορασίδων και με 10,68 μ βελτίωσε και εκείνη το ατομικό της ρεκόρ.

Στο δημοτικό στάδιο της Κατερίνης την Κυριακή στον ιστορικό αγώνα “Δίια εν Ολύμπω” η δωδεκάχρονη Φανή Αβράμογλου πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση στα 1000 μ των ΠΚ-Β κατέκτησε την πρώτη θέση με 3'21''82 , επίδοση που είναι από τις κορυφαίες για την ηλικία της.

Στους αγώνες πήραν ακόμη μέρος η Ελένη Κωνσταντινίδου στα 80 μ με εμπόδια Πακορασίδων Α' και με 14''13 βελτίωσε την καλύτερη φετινή της επίδοση, όπως και ο Παναγιώτης Μουτζουρίδης που σημείωσε με 18''71 ρεκόρ στα 150 μ των ΠΠ-Α', ενώ η Μελισσιά Γεωργιάδου ήταν 4η στα 150 μ ΠΚ-Β με 22''33. Δυστυχώς, ο ισχυρός αντίθετος άνεμος στάθηκε σοβαρό εμπόδιο για τους δρομείς ταχύτητας του ΓΑΣΚ που αγωνίστηκαν στις ταχύτητες με αποτέλεσμα οι επιδόσεις τους να μην τους αντιπροσωπεύουν.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.