Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

O GRAMATIK στη Θεσσαλονίκη τον Ιούνιο

Gramatik + guests στο μεγαλύτερο
open-air party του καλοκαιριού
Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014
Στρατόπεδο Κόδρα, Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη
Ο Gramatik, ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα πλέον της σύγχρονης ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής, έρχεται στη Θεσσαλονίκη στα πλαίσια της μεγάλης ευρωπαϊκής καλοκαιρινής περιοδείας του την Παρασκευή 20 Ιουνίου.
Ο Σλοβένος παραγωγός με βάση το Brooklyn της Νέας Υόρκης τα τελευταία τρία χρόνια, θα μας επισκεφτεί στην καλύτερη στιγμή της καριέρας του, λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία της τελευταίας δουλειάς του και σε μια χρονιά που ο τεράστιος θόρυβος γύρω από το όνομά του προκαλεί συνεχόμενα sold-out όπου και αν εμφανίζεται σε Ευρώπη και Αμερική.

‘Ενα πολύ μεγάλο open-air πάρτυ που θα φιλοξενήσει σαν headliner τον Gramatik και άλλους καλλιτέχνες (+ πολλές εκπλήξεις) θα στηθεί στον ιδιαίτερο χώρο του Στρατοπέδου Κόδρα στην πιο ξεχωριστή βραδιά του φετινού καλοκαιριού. Και φυσικά η νύχτα θα είναι μεγάλη... καθώς μετά το live θα ακολουθήσει after party που θα ανακοινωθεί πολύ σύντομα!

Το πλήρες line-up της βραδιάς θα γίνει γνωστό τις επόμενες μέρες.

Εισιτήρια
Η προπώληση θα ξεκινήσει με εισιτήρια των 10 ευρώ για τα πρώτα, 12 ευρώ τα επόμενα και στην τελική φάση 15 ευρώ στα καταστήματα Public και στο viva.gr

Προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας έγκαιρα.

Gramatik Bio
Το ενδιαφέρον του Gramatik για την τεχνολογία φάνηκε από πολύ νωρίς. Στα τρία του χρόνια τον ανακάλυψε η μητέρα του κολλημένο στο ραδιόφωνο να τσεκάρει κασέτες με αμερικάνικη funk, jazz, soul και blues μουσική. Όταν ήταν δεκατριών ετών άρχισε να φτιάχνει τα πρώτα του hip-hop beats σε ένα παλιό pc και σύντομα o Denis Jasarevic από το Portoroz της Σλοβενίας κατάλαβε πως να αξιοποιεί τις δυνατότητες των αρχείων μουσικής που διακινούνται ελεύθερα στο διαδίκτυο, ώστε να δημιουργεί τη δική του και άρχισε να κυκλοφορεί τα θρυλικά Street Bangerz άλμπουμ. 

Τα tracks του εξαπλώθηκαν με τεράστια ταχύτητα στο διαδίκτυο, το hype γύρω από το όνομα του μεγάλωνε συνέχεια, περιοδείες ακολούθησαν και πολύ γρήγορα έκανε το ταξίδι στην Αμερική, όπου έστησε τη βάση του και τη δική του πλέον εταιρία, την Lowtemp.

To 2014 o Gramatik κυκλοφόρησε την πιο πρόσφατη ολοκληρωμένη δουλειά, το The Age of Reason (TAOR), με το οποίο πηγαίνει τη μουσική του ένα βήμα πιο μπροστά και ανοίγει νέα κεφάλαια στην σύγχρονη ηλεκτρονική μουσική. Και αυτό το άλμπουμ του διατίθεται ελεύθερα στο ίντερνετ, όπως και όλες οι προηγούμενες δουλειές του, και έχει φτάσει σχεδόν τα 2 εκατομμύρια downloads από την αρχή του χρόνου! 

Άλλωστε ο ίδιος ήταν από τους πρώτους που κατάλαβαν τη δύναμη του ίντερνετ και είναι φανατικός υπέρμαχος της ελευθερίας στο διαδίκτυο. Το καλοκαίρι του 2014 θα βρει τον Gramatik στην καλύτερη στιγμή της καριέρας του με μια μεγάλη ευρωπαϊκή περιοδεία που θα περάσει από μερικά από τα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά φεστιβάλ αλλά και μερικούς επιλεγμένους σταθμούς, όπως η Θεσσαλονίκη στις 20 Ιουνίου.

Website : www.gramatik.net/
Facebook : www.facebook.com/gramatik
Twitter : https://twitter.com/gramatik
Soundcloud : https://soundcloud.com/gramatik




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.