Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Με τρία χρυσά και πάλι το Kinesis Fight Club Κιλκίς

Σε διασυλλογικό πρωτάθλημα Kick Boxing συμμετείχε το Kinesis Fight Club στα Γιαννιτσά την προηγούμενη Κυριακή στις 11 Μαΐου .
Οι ομάδα αποτελούταν από τρεις αθλητές την Νίκη Ποζίδου, Χρύσα Τσιβιντζέλη και τον Χρήστο Καραβασιλείαδη που κατέκτησαν όλοι τους την πρώτη θέση στην κατηγορία τους.

Την ομάδα συνόδευε ο εκπαιδευτής Κώστας Χασίδης που δικαιώνεται για την σκληρή δουλεία και τον χρόνο που αφιερώνει για τους αθλητές μιας και στους τελευταίους αγώνες σημειώνουν μόνο νίκες. Προπόνησης σε καθημερινή βάση και επισκέψεις σε άλλα γυμναστήρια ώστε η αθλητές να παίζουν με διαφορετικούς αντίπαλους έφεραν αυτά τα αποτελέσματα.

Φυσικά δεν αναπαύονται σε αυτά και έτσι έχει προγραμματιστή προπόνηση στο γυμναστήριο του γνωστού παγκοσμίου πρωταθλητή Βασίλη Κακαρίκου στην Θεσσαλονίκη.

Τον Ιούλιο ετοιμάζεται οι ομάδα να συμμετέχει στο σεμινάριο Kick Boxing και Muay Thai που διοργανώνει ο εκπρόσωπος της Titans Kick Boxing Muay Thai Academy στην Ελλάδα ο κ. Βασίλης Κατρούλης φέρνοντας των ιδρυτή της ακαδημίας από την Αυστραλία τον μεγάλο δάσκαλο πολεμικών τεχνών κ. Γιώργο Κολοβό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.