Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 3 Μαΐου 2014

Σεμινάριο Kick Boxing στο Kinesis Fight Club Kilkis

Στα πλαίσια της προετοιμασίας για το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Kyokushin Karate στην Ρουμάνια τον Ιούλιο βρέθηκε ο δυο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής στο Kick Boxing της WPKA και νυν αθλητής του Καράτε Δημήτρης Μπακόλας και πάλι στο Kinesis Fight Club .
Πραγματοποιήθηκε σεμινάριο Kick Boxing και απονομή μαύρης ζώνης της Titans Kick Boxing Muay Thai Academy για την αθλήτρια Νίκη Ποζίδου που εξετάστηκε πριν λίγες εβδομάδες στην Ξάνθη μετά από μια πολύ σκληρή και επώδυνη διαδικασία .

Την απονομή την έκαναν οι εκπαιδευτές Αντώνης Γιαννακίδης ,Δημήτρης Μπακόλας και ο Κώστας Χασίδης που επιβράβευσαν την αθλήτρια μιας και είναι η πρώτη μαθήτρια του Kinesis που φτάνει σε αυτόν τον βαθμό.

Προηγήθηκε αγωνιστικό sparring (φιλικοί αγώνες )στο τμήμα του Kyokushin Karate που διήρκησαν δυο ώρες ,με αυτόν τον τρόπο ανεβαίνει το αγωνιστικό επίπεδο των αθλητών .

Ο Δημήτρης Μπακόλας έμεινε απόλυτα ευχαριστημένος με το επίπεδο των αθλητών και υποσχέθηκε να έρθει σύντομα πάλι για περισσότερες προπονήσεις .

Η ομάδα ετοιμάζεται για αγώνες στα Γιαννιτσά ,στην Λάμια ,στον Άγιο Αθανάσιο και για ένα σεμινάριο Kyokushin Karate & kick Boxing Muay Thai με τον μεγάλο δάσκαλο πολεμικών τεχνών Γιώργο Κολοβό από την Αυστραλία, έναν από τους πιο διάσημους έλληνες εκπαιδευτές στο εξωτερικό .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.