Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

Η Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου της Ελλάδας πάει Βραζιλία με το "COME ON BRAZIL" των Zante Dilemma

Με το νέο τραγούδι των αντιστάρ Zante Dilemma "COME ON BRAZIL" θα ταξιδέψει στη μακρινή Βραζιλία για το Παγκόσμιο Κύπελο η Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου της Ελλάδας.
«Το "COME ON BRAZIL» είναι αφιερωμένο στην Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου της Ελλάδας και έχει διπλό μήνυμα.» δήλωσε ο επικεφαλής των Zante Dilemma Κώστας Εφέπουλος και συμπλήρωσε

" Πρώτον να έχει η Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου επιτυχίες στο παγκόσμιο κύπελο, οι οποίες θα δώσουν χαρά στους Έλληνες που πλήττονται τα τελευταία χρόνια από την οικονομική κρίση. Και δεύτερον το τραγούδι αυτό με αφορμή το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας, να ευαισθητοποιήσει την παγκόσμια κοινή γνώμη για τα προβλήματα που βιώνουν εκατομμύρια άνθρωποι σε όλες τις γωνιές του πλανήτη».

Το τραγούδι "COME ON BRAZIL" συνοδεύεται από video clip, το οποίο ήδη … ταξιδεύει από τη χώρα μας για να φτάσει μέχρι τις μακρινές Φαβέλες της Βραζιλίας, αγγίζοντας εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο , οι οποίοι ζουν κάτω από τα όρια της φτώχειας και της ανέχειας.

Το video, που γυρίστηκε στην Ζάκυνθο, αποκαλύπτει τη σκληρή πραγματικότητα της κρίσης που βιώνει η Ελλάδα και το σενάριο είναι βασισμένο σε πραγματικά πρόσωπα και παράλληλες καταστάσεις που έχουν άμεση σχέση με τη παγκόσμια κρίση.

Τα χρώματα που κυριαρχούν είναι το μπλε και το κίτρινο, δυο χρώματα που εκπροσωπούν την Ελλάδα και τη Βραζιλία αντίστοιχα.

Το video του τραγουδιού έχει ανέβει ήδη στο youtube και έχει δεχτεί χιλιάδες επισκέψεις.

Ο επικεφαλής των Zante Dilemma Κώστας Εφέπουλος, γεννήθηκε στη Μελβούρνη της Αυστραλίας. Μετά την επιστροφή στην πατρίδα των γονιών του μαζί με φίλους του μουσικούς, έφτιαξαν στη Θεσσαλονίκη τον Ιανουάριο του 1985 τη πρώτη τους μουσική μπάντα με το όνομα «Enola Gay».

Ακολουθούν τα συγκροτήματα που ίδρυσε ο ίδιος όπως οι Dilemma’s End 1987, Black Opera 1989, No more tears for George 1992, Red Orange 1994, Death on Stage 1996 και το 1998 στη Ζάκυνθο δημιουργήθηκαν οι «Zante Dilemma».

Η έμπνευση, η δημιουργικότητα, ο πειραματισμός και η πρωτοτυπία τόσων χρόνων βρίσκουν διέξοδο. Στο μουσικό τους οδοιπορικό οι Zante Dilemma σαν ένας σύγχρονος Οδυσσέας ξεκινούν να βρουν το χαμένο παραμυθένιο έρωτα για τη Χριστίνα.

Από το 2004 ως Zante Dilemma μέχρι σήμερα έχουν ηχογραφήσει:

Το 2004 το album «Χριστίνα» . Το τραγούδι «Χριστίνα» γίνεται μεγάλη ραδιοφωνική επιτυχία. Όλο το αγγλόφωνο υλικό του δίσκου μαζί με κάποια νέα τραγούδια κυκλοφόρησαν από τη Warner Music Σκανδιναβίας σε όλα τα Σκανδιναβικά κράτη και στη Γερμανία ανεβάζοντας το τραγούδι στις πρώτες θέσεις των Ευρωπαϊκών Charts.
Το 2006 κυκλοφορεί το album με τίτλο «Μην απορείς… ο κλόουν δεν θα’ ρθει απόψε» .Το 2007 κυκλοφορεί το single «Χριστίνα/My Christina remix 07».

Το remix συμπεριλήφθηκε στη συλλογή «Absolute Summer Hits 2006» που κυκλοφόρησε στις Σκανδιναβικές χώρες και την Γερμανία μαζί με μεγάλα ονόματα της διεθνούς μουσικής σκηνής όπως Robbie Williams, James Blunt, Kelly Clarkson κ.α.
Το 2008 το album «Το Μυστικό - The secret» που περιέχει την συνεργασία με τη Samantha Fox στο τραγούδι «Midnight Lover».

Το 2009 το album «Βροχοποιός», με δώδεκα αυθεντικές μελωδίες που ισορροπούν ανάμεσα σε κρυστάλλινους ηλεκτρονικούς ήχους και σε κλασικά όργανα. Τραγούδια που ξεχώρισαν είναι : «Νάντια» διασκευή από το τραγούδι του Νίκου Καρβέλα, «Cristina» στα ιταλικά και το «Μην κουραστείς να μ’ αγαπάς» από το κλασικό τραγούδι του νέου κύματος το οποίο πρωτοερμήνευσε ο Λάκης Παππάς.

Το 2011 κυκλοφορεί το πρώτο digital single με τίτλο «Το Μυστικό», ένα ντουέτο με τη Samantha Fox στο παλιό τραγούδι των Zante Dilemma «The Secret» και το οποίο κυκλοφορεί σε 25 χώρες σε όλο το κόσμο.

Την ίδια χρόνια κυκλοφορεί το ομότιτλο album των Zante Dilemma, σφραγίζοντας το τέλος μιας διλημματικής εποχής όπου οι Zante Dilemma πιστοί στο κοινό τους σε Ελλάδα και εξωτερικό ανανεώνουν τους ήχους και τιμούν εκείνους που συμπορεύθηκαν μαζί τους στα εύκολα και στα δύσκολα στα απλά και στα σύνθετα. .

Το 2013 κάνουν τα Digital Singles: «Hit that Perfect Beat», «Ζηλεύει η νύχτα», «Four Seasons in one day», «Here comes the sun», «Personal Jesus», «Eleanor Rigby».

Το 2014 ηχογραφούν το τραγούδι «Come on Brazil» που θα ταξιδέψει μαζί με την Εθνική μας ομάδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας.

Παράλληλα έχουν πραγματοποιήσει δεκάδες συναυλίες σε πολλές ελληνικές πόλεις

https://www.youtube.com/watch?v=LhUhRSk1eJc

Website: www.zantedilemma.com

Facebook Page: www.facebook.com/zante.dilemma.official

Twitter: www.twitter.com/ZanteDilemma

You Tube: www.youtube.com/user/zantedilemmaofficial

E-mail: contact@zantedilemma.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.