Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Εκδήλωση της Ομάδας Στήριξης Μητρικού Θηλασμού & Μητρότητας Κιλκίς

Η διαδικτυακή εθελοντική ομάδα στήριξης μητρικού θηλασμού & μητρότητας Κιλκίς, η οποία ανήκει στο Πανελλήνιο δίκτυο εθελοντικών ομάδων, σας προσκαλεί σε τρεις ομιλίες- διαλέξεις που διοργανώνει την Κυριακή, 11 Μαΐου, και ώρα 11-14.00, στο χώρο του Επιμελητηρίου Κιλκίς, τιμώντας με αυτό τον τρόπο τη μέρα εορτασμού της μητέρας. Η προσέλευση στο χώρο των παρουσιάσεων και οι εγγραφές στην ημερίδα ξεκινούν στις 10.30. Οι ομιλήτριες θα ναι τρεις νέες επαγγελματίες τόσο από την πόλη του Κιλκίς όσο και από την Έδεσσα. Η λογοθεραπεύτρια Καλλιόπη Φωτίου θα μας μιλήσει για τα στάδια βρεφικής – παιδικής ανάπτυξης, δυσκολίες που ενδεχομένως εκδηλώνουν αλλά και τρόπους αντιμετώπισης από τους γονείς. 

Η διαιτολόγος- διατροφολόγος MSc Ανθή – Ισμήνη Ναούμη, θα επικεντρωθεί στη διατροφή της θηλάζουσας ενώ η δικηγόρος Ευανθία Βαγιάτη θα μας παρουσιάσει το νομικό πλαίσιο της βρεφικής διατροφής αλλά και το Διεθνή Κώδικα εμπορίας υποκατάστατων γάλακτος. 

Σας περιμένουμε, όλες και όλους, μητέρες νέες, μεγαλύτερες, θηλάζουσες και μη, μέλλουσες μητέρες, πατέρες αλλά και γιαγιάδες και φίλες για να ενημερωθούμε, να ανταλλάξουμε απόψεις και εμπειρίες και να συζητήσουμε γύρω από θέματα που αφορούν στην μητρότητα.

Ευχαριστούμε για την ευγενική χορηγία του χώρου το Επιμελητήριο Κιλκίς και για το catering το ΚΑΦΕ- ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ «SISTERS”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.