Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 4 Μαΐου 2014

Το ένειρο παρέμεινε όνειρο για τον Εύαθλο Μακεδόνες Πολυκάστρου

Το Σαββάτο 3 Μαΐου 2014 ολοκληρώθηκε στην πόλη της Έδεσσας, η «Τελική Φάση» των αγώνων play-off της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ. για την άνοδο στην Γ΄ Εθνική κατηγορία. Σε μια εκρηκτική ατμόσφαιρα και με κατάμεστο το Δ.Α.Κ. Έδεσσας από φίλους (επί το πλείστον νεαρούς-ρές) του Α.Σ. ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΪΚΟΥ που δεν σταμάτησαν ούτε λεπτό να επευφημούν την ομάδα τους με την συνοδεία από «κόρνες» και «τύμπανα» και με ένα αναρτημένο πανό να γράφει «ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ B.C. – Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ … ΚΑΙ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ !!!».

Το τελικό αποτέλεσμα τους δικαίωσε και πανηγύρισαν όλοι μαζί με τους παίχτες την άνοδο στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

Καλό ξεκίνημα είχε ο ΕΥΑΘΛΟΣ/ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ στο 1ο 10λεπτο που με σύμμαχο την πολύ καλή άμυνα και το «άγχος» και τη «πίεση» που διακατείχε τους γηπεδούχους, συμπαρέσυρε την ομάδα της Έδεσσας στο χαμηλό σκορ 10 – 11!!! Χαρακτηριστικό του δεκαλέπτου τα πολλά άστοχα σουτ εκατέρωθεν των καλαθιών (το πρώτο καλάθι σημειώθηκε μετά το 4ο λεπτό).

Η απόδοση του 2ου 10λεπτου ήταν που στέρησε την διεκδίκηση της νίκης από την ομάδα του Πολυκάστρου, αφού σε εκείνο το χρονικό διάστημα η ομάδα της Έδεσσας σκόραρε 23 πόντους ενώ δέχτηκε μόλις 9!!!!

Με περισσότερο πλουραλισμό στις επιθέσεις της η ομάδα της ΕΔΕΣΣΑΣ έχτισε μια διαφορά πόντων την οποία διατήρησε έως το τελευταίο σφύριγμα των διαιτητών, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των φιλοξενούμενων και ιδιαίτερα του Μπάμπη Ημερίδη που ήταν ασταμάτητος!!!!

Στον τελικό απολογισμό της αγωνιστικής περιόδου αξίζουν πολλά ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στην ομάδα του ΕΥΑΘΛΟΥ/ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ και σε κάθε παίχτη ξεχωριστά, γιατί κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα σύνολο παιχτών με «εμπειρία και νιάτα» και μέσα σε δύο (2) αγωνιστικές χρονιές να κατακτήσουν το Πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ. (2012 – 2013) και την φετινή αγωνιστική περίοδο (2013 – 2014) να τίθενται επικεφαλής στο μεγαλύτερο διάστημα της γενικής βαθμολογίας του Πρωταθλήματος Α΄κατηγ. Ανδρών και να φτάνουν να διεκδικούν την άνοδο στην Γ’ Εθνική κατηγορία με ομάδες ιστορικές στο χώρο της Καλαθοσφαίρισης της Κεντρικής Μακεδονίας (Έδεσσα, Νάουσα, Αριδαία, Αιγίνιο, Αλεξάνδρεια, Κατερίνη, Κιλκίς κλπ.) και με περίσσεια διοικητική οργάνωση και στήριξη από φιλάθλους.

Τελικό σκορ 66 – 55 [ημίχρονο 33 – 20]
Τα δεκάλεπτα : 10 – 11, 23 – 9, 21 – 22 & 12 – 13. (Νίκησε τα ¾ 10λεπτα)

ΕΥΑΘΛΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ (Λέφας Ανδρέας & Ακριτίδης Γεώργιος): Παπαδόπουλος Γεώργιος (4 π.), Ημερίδης Χαράλαμπος (29 π./4 τρίποντα), Πολυχρονίδης Τάσος (4 π./1 τρίποντο), Πούλος Παναγιώτης (2 π.), Κούτουλας Κων/νος (11 π./1 τρίποντο), Γκαντίδης Μιχάλης (3 π.), Σιώπκας Δημήτρης (2 π.), Ζεϊμπεκίδης Παναγιώτης (συμμετοχή), Καραστογιάννης Ηλίας (συμμετοχή).

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ : Εφραιμίδης Σταύρος & Ταρενίδης Κων/νος (αξιολογημένοι Εθνικών κατηγοριών). Με αρκετά «ευνοϊκά» σφυρίγματα υπέρ των γηπεδούχων ο Α΄Διαιτητής, που δεν ήταν απαραίτητα για την κατάκτηση της νίκης.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.