Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Επίσκεψη Σόνιας σε Ποντοηράκλεια, Κορώνα, Ειρηνικό, Μεταμόρφωση και Πλατανιά

Δελτίο τύπου συνδυασμού Σ. Συμεωνίδου
Το αδιαχώρητο παρατηρήθηκε στην επίσκεψη της υποψήφιας Δημάρχου Παιονίας Σόνιας Συμεωνίδου – Νούλα στην Ποντοηράκλεια το απόγευμα της Κυριακής 4 Μαίου, κατά τη διάρκεια περιοδείας της επικεφαλής της ΠΑΙΟΝΙΑΣ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ με στελέχη του συνδυασμού στα χωριά Κορώνα, Ειρηνικό, Μεταμόρφωση, Πλατανιά με τελικό προορισμό την Ποντοηράκλεια.

Η συνάντηση εξελίχθηκε λόγω του όγκου των κατοίκων που συμμετείχαν, σε προεκλογική ομιλία της κ. Συμεωνίδου που, συγκινημένη από την αποδοχή και την αγάπη των δημοτών, ευχαρίστησε πολλές φορές για τη στήριξη που παρέχει ο ακριτικός – συνοριακός τομέας του δήμου στο πρόσωπό της.

«Είμαστε εδώ για δώσουμε πρόσωπο με πρόσωπο την υπόσχεση πως όσα λέμε προεκλογικά θα αποτελούν την πυξίδα της δημοτικής μας αρχής. Δεν χτίζουμε πολιτικές καριέρες, δεν επιδιώκουμε τίποτε προσωπικό. Η αγάπη στον τόπο μας οδηγεί τη σκέψη και τις πράξεις μας. Δοκιμαστήκαμε στον στίβο της ζωής, είμαι η Σόνια που γνωρίζετε εδώ και χρόνια. Και ως Δήμαρχος Παιονίας θα είμαι και πάλι η Σόνια που ξέρετε. Χωρίς δεύτερη σκέψη, χωρίς φιλοδοξίες που υπερβαίνουν τον τόπο μου.» δήλως η κ. Συμεωνίδου που ανέπτυξε το πρόγραμμα του συνδυασμού σε όλους τους τομείς και άκουσε με προσοχή όλα τα ζητήματα και προβλήματα που έθεσαν οι Ποντοηρακλειώτες.

Ανάλογες συγκεντρώσεις έγιναν και στα χωριά Ειρηνικό, Μεταμόρφωση Κορώνα, και Πλατανιά.

Το πρωί της Κυριακής η κ. Συμεωνίδου παρέστη και συμμετείχε τις εκδηλώσεις μνήμης για το ολοκαύτωμα – ολική καταστροφή του ορεινού χωριού από τα ναζιστικά στρατεύματα κατοχής στις 4 Μαίου 1944. Την ίδια ημέρα παρέστη και στα εγκαίνια του Μουσείου Τοπικής Πολιτιστικής Κληρονομιάς, έργο που έφεραν σε πέρας «ΟΙ Αρμάνες» των Λιβαδίων.














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.