Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Ευάγγελος Βενιζέλος: Στηρίζουμε την ανεξάρτητη υποψηφιότητα της Νιόβης Παυλίδου

Τη στήριξή του στην ανεξάρτητη υποψηφιότητα της Νιόβης Παυλίδου, επικεφαλής του συνδυασμού «Πολίτες Μπροστά» εξέφρασε από τη Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος.

Παρουσιάζοντας, σε εκδήλωση της «Ελιάς», το «Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης: Η Ελλάδα μετά την κρίση και τα μνημόνια» ο κ. Βενιζέλος δεν παρέλειψε να αναφερθεί στις περιφερειακές εκλογές, υπογραμμίζοντας τη στήριξή του στο πρόσωπο της υποψήφιας περιφερειάρχη για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας Νιόβης Παυλίδου. Πρόσθεσε, μάλιστα, ότι τη γνωρίζει ως άνθρωπο και ως επιστήμονα από την πορεία της στην πανεπιστημιακή κοινότητα.

«Στηρίζουμε την ανεξάρτητη υποψηφιότητα της Νιόβης Παυλίδου, η οποία δεν είναι ΠΑΣΟΚ, ωστόσο προέρχεται από τον ευρύτερο χώρο της κεντροαριστεράς , το χώρο των 58» είπε ο κ. Βενιζέλος. «Η υποψηφιότητα δεν είναι κομματική, απευθύνεται σε μία ευρύτερη κοινωνική βάση και έχει συγκεκριμένο πρόγραμμα».

Στην εκδήλωση της «Ελιάς» παρέστη και ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Ναθαναήλ Λαδόπουλος, υποψήφιοι αντιπεριφερειάρχες άλλων περιφερειακών ενοτήτων και πολλοί υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι με τον συνδυασμό «Πολίτες Μπροστά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.