Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Διακρίσεις για τον Α.Σ. ΑΙΑΣ Κιλκίς σε Πολύγυρο και Κατερίνη

Το Σάββατο 17/5 υπήρχαν «αγωνιστικές υποχρεώσεις» για το τμήμα στίβου του Α.Σ. ΑΙΑΣ Κιλκίς οι οποίες ξεκίνησαν νωρίς το πρωί στον Πολύγυρο Χαλκιδικής. Με αφορμή την επέτειο της κήρυξης της επανάστασης του 1821 στη Χαλκιδική και τη Μακεδονία, διοργανώθηκε αγώνας δρόμου 12 χιλιομέτρων με εκκίνηση από το χώρο του ηρώου στο κέντρο του Πολυγύρου και τερματισμό το εξωκκλήσι του Αγ. Δημητρίου. Ο «Αίαντας» συμμετείχε στον αγώνα με δύο δρομείς, τη Μαρία Στάμου και τον Αντώνη Μηλιώτη. 

Η Στάμου κατέλαβε την 1η θέση ανάμεσα στις γυναίκες που συμμετείχαν ενώ κατάφερε να τερματίσει 13η στο σύνολο με χρόνο 58:35.14. συνεχίζοντας το σερί των καλών εμφανίσεών της. Ο Μηλιώτης ο οποίος ακόμα ξεπερνάει έναν τραυματισμό του, έκανε ουσιαστικά ένα «συνεχόμενο», δίνοντας τέμπο στην Στάμου και τερμάτισε δίπλα της, 14ος με 58:35.20. 

Οι δύο αθλητές που γυμνάζονται με τον προπονητή του συλλόγου Φίλιππο Μισαηλίδη, έχουν στόχο να δώσουν το παρόν στις 8/6 στον 3ο αγώνα «Απάν Σο Ρακανόπον» στην Επτάλοφο.

Η συνέχεια δόθηκε στην Κατερίνη και στο διασυλλογικό ΠΠ-ΠΚΑ όπου οι καλές εμφανίσεις των αθλητών του Α.Σ. ΑΙΑΣ συνεχίστηκαν. Στο αγώνισμα της σφυροβολίας η Αναστασία Νικολαΐδου κατέλαβε την 2η θέση. 

Η αθλήτρια του Χάρη Μηναρετζή είχε επίδοση 30.45μ. και δείχνει ότι μπορεί να φτάσει τη σφύρα της ακόμη μακρύτερα ενόψει του πανελληνίου πρωταθλήματος της κατηγορίας της. Στη σφαιροβολία των ΠΚΑ συμμετείχαν οι Μαρία Τοπούζη, ΠΚΒ, η οποία με 7.24μ. πήρε την 10η θέση και η Αναστασία Νικολαΐδου, 12η με 6.91μ. Στους δρόμους ημιαντοχής και στα 1000μ. συγκεκριμένα αγωνίστηκε η Ραχήλ Νικολαΐδου όπου με 3.35.41 πήρε την 6η θέση, χρόνος «λίγος» για την αθλήτρια που γυμνάζεται με τον Αλέξανδρο Παυλίδη. 

Ο Ηλίας Παπαμανουσάκης πήρε μέρος στην σφαιροβολία ΠΠΑ και με επίδοση 10.51μ. έφτασε στην 6η θέση ενώ συμμετείχε και στην δισκοβολία φτάνοντας στην 8η θέση με 27.20μ. δείχνοντας ότι με δουλειά μπορεί να φτάσει σε υψηλό επίπεδο. Τις προσπάθειες των νεαρών αθλητών-τριών παρακολούθησαν από κοντά οι προπονητές του Α.Σ. ΑΙΑΣ, Χάρης Μηναρετζής και Φίλιππος Μισαηλίδης.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.