Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 3 Μαΐου 2014

Κολότσιος: «Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια»

Δελτίο τύπου συνδυασμού Π. Κολότσιου
Με γρήγορους ρυθμούς ο συνδυασμός του Απόστολου Τζιτζικώστα «Αλληλεγγύη», συνεχίζει το ακούραστο πρόγραμμά του, με επικεφαλής τον Πεικλή Κολότσιο, υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς και τους περιφερειακούς του συμβούλους.
Στα χωριά Γερακώνα, Φιλυριά, Πολύπετρο και Εύρωπο βρέθηκε ο Περικλής Κολότσιος μαζί με τους υποψήφιους Συμβούλους του Μιχαλία Καραμισάκη, Βασίλειο – Τραϊανό (Άκη) Τζανόπουλο και τον Λεωνίδα Τζαβέλα.

Ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης , γνωρίζοντας καλά τα προβλήμα των χωριών , άκουσε τους κατοίκους και τόνισε πως: «Τα πολλά λόγια είναι φτώχια. Οι πράξεις θα μιλήσουν».

Μέγα πρόβλημα ο δρόμος του Πολύπετρου που συνδέει Γουμένισσα – Εύρωπο.

Μάλιστα κάποιοι από τους δημότες τόνισαν βλέποντας τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Περικλή Κολότσιο, ότι ο συνδυασμός εξαιτίας του χαμηλού προφίλ που βγάζει στον κόσμο, τους κάνει να αισθάνονται ασφαλείς.

Χαρακτηριστικά είπαν:

«Ήρεμη δύναμη είσαι γιατρέ. Η επιθετικότητα δημιουργεί ανασφάλεια. Μείνε όπως είσαι»
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.