Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Τονικίδης: "Θα είμαστε αποφασιστικά παρόντες"

Του Παύλου Τονικίδη
Επικεφαλής του συνδυσμού Κιλκίς Δήμος ΑΞΙΩΝ
"Αγαπητοί συνδημότες, 
Μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που δείξατε με την ψήφο σας στην παράταξη "Κιλκίς Δήμος ΑΞΙΩΝ" της οποίας έχω την τιμή να ηγούμαι.

Το αποτέλεσμα αποκτά ιδιαίτερη σημασία με δεδομένες και γνωστές τις συνθήκες κάτω από τις οποίες επιτεύχθηκε. Συνθήκες περασμένων δεκαετιών μέσα στις οποίες εγώ και οι συνεργάτες μου λειτουργήσαμε με αξιοπρέπεια και υπευθυνότητα. Κάτι που αναγνωρίσθηκε απ’ την επόμενη κιόλας ημέρα των εκλογών με τις εκδηλώσεις αγάπης των συνδημοτών μας.

Των συνδημοτών μας οι οποίοι με απορία προσπαθούν να ερμηνεύσουν πρωτοφανή γεγονότα, όπως π.χ. τα 4.500 περίπου λευκά και άκυρα ψηφοδέλτια της δεύτερης Κυριακής. Γεγονότα τα οποία όταν ερμηνευτούν επαρκώς θα αποδώσουν ¨τα του Καίσαρος τω Καίσαρι¨.

Πέραν όλων των παραπάνω οφείλω να συγχαρώ τον πλειονοψηφήσαντα συνδυασμό και να ευχηθώ σε όλους τους εκλεγέντες συναδέλφους καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που μας περιμένει. Στην προσπάθεια αυτή εγώ προσωπικά και οι συνάδελφοι μου από την παράταξη "Κιλκίς – Δήμος ΑΞΙΩΝ" θα είμαστε αποφασιστικά παρόντες."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.