Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Σπυράκη, Βόζενμπεργκ και Γιαννόπαπα-Κατριβάνου στο Κιλκίς

Το Σάββατο 3-5-2014 επισκέφθηκαν το Κιλκίς οι υποψήφιες ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας κ. Μαρία Σπυράκη και κ. Χριστίνα Γιαννόπαπα-Κατριβάνου, συνοδευόμενες από τον βουλευτή ν. Κιλκίς κ. Γεωργαντά και τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ/ΝΔ Κιλκίς Τριαντάφυλλο Πέτρογλου, οι οποίες είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν με φορείς της πόλης, ενώ παρευρέθησαν και στην συνεδρίαση της ΝΟΔΕ ενώπιον πλήθους στελεχών, όπου εξέθεσαν τις απόψεις τους για το ευρωπαϊκό οικοδόμημα σε μια περίοδο ευρωσκεπτικισμού, ενώ αναφέρθηκαν και στην ανάγκη συμμετοχής σε μια εκλογική διαδικασία η οποία εξασφαλίζει σταθερότητα στην Ελλάδα την επερχόμενη κρίσιμη πενταετία.
Την Κυριακή 4-5-2014 περιόδευσε στην περιοχή της Γουμένισσας η υποψήφια Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Ελίζα Βόζενμπέργκ συνοδευόμενη από τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Κιλκίς κ. Τριαντάφυλλο Πέτρογλου. 

Η κ. Βόζενμπεργκ παραστάθηκε στην Θεία Λειτουργία στην Ιερά Μητρόπολη Γουμένισσας, ενώ εν συνεχεία είχε διάλογο με πολίτες στην κεντρική πλατεία της πόλης. Στο Κιλκίς συναντήθηκε με τον τοπικό βουλευτή κ. Γεωργαντά και με τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη του Συνδυασμού “ Κεντρική Μακεδονία – Περιφέρεια Πρωταθλήτρια” κ. Κώστα Γιαννόπουλο.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.