Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

Αλλά...ΖΩ: "Στην Πρωτοβουλία μας, δεν ταιριάζει κανενός είδους χειραγώγηση"

Δελτίο τύπου Πρωτοβουλίας Ευθύνης και Συμμετοχής αλλά..ΖΩ
"Η Πρωτοβουλία Ευθύνης και Συμμετοχής αλλά..ΖΩ, μετά τα αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών της 18ης Μαΐου, ευχαριστεί τους συμπολίτες μας, οι οποίοι κάνοντας συνειδητά την πολιτική τους υπέρβαση, εμπιστεύθηκαν το ψηφοδέλτιο του κινήματος και ανταποκρίθηκαν στην πρότασή μας για μια διαφορετική αντίληψη για την τοπική αυτοδιοίκηση.
Ο αγώνας που δώσαμε, σεβόμενοι απόλυτα τον θεσμό των αυτοδιοικητικών εκλογών, στηρίχτηκε στις αρχές και τις θέσεις μας έτσι όπως αυτές διαμορφώθηκαν, μέσα από πρωτόγνωρες διαδικασίες άμεσης Δημοκρατίας και Συμμετοχής.

Δίνοντας διέξοδο στις αγωνίες και στις ανησυχίες των πολιτών, που χρόνια ένιωθαν εγκλωβισμένοι σε ένα διεφθαρμένο πολιτικό σκηνικό, σταθήκαμε με αξιοπρέπεια και συνέπεια κατά την διάρκεια της προεκλογικής αναμέτρησης. Είμαστε περήφανοι για τους ανθρώπους που πλαισίωσαν το ψηφοδέλτιό μας, μακριά από τις γνωστές ύποπτες πολιτικές συνδιαλλαγές.

Στην Πρωτοβουλία μας, δεν ταιριάζει κανενός είδους χειραγώγηση της πολιτικής βούλησης των συνδημοτών μας. Πιστεύουμε πως θα εκφραστούν ξανά με βάση τις αξίες που μας ένωσαν σε όλη αυτήν την πορεία, έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στην κρίση τους."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.