Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

"Καλή ψηφοφορία και ο Θεός μαζί μας"

Μαρία Σιδηροπούλου
Απλός πολίτης - Πλατανιά Παιονίας
Θα ήθελα να ακουστώ σαν ένας από τους από τους ανώνυμους ψηφοφόρους και φορολογούμενους αυτού του τόπου. Για αυτό αποφάσισα να γράψω και να πω πικρές αλήθειες που πρέπει να ακούγονται προς τα έξω στον κόσμο που υποφέρει. Πολύ ωραία και ηχηρά ονόματα στους συνδυασμούς του αντιπεριφερειάρχη και του αντιδημάρχου. Αλήθεια που είσαστε όλα αυτά τα χρόνια της ανυπαρξίας σαν επαγγελματίες πολιτικοί που είστε οι περισσότεροι.

Αξίζετε ο καθένας ξεχωριστά γιατί είστε και σωστοί επαγγελματίες και έχετε προσωπικότητα ( δε θέλω να μειώσω κανέναν σας) αλλά τι κάνατε τόσα χρόνια με τόσους πολλούς συνδυασμούς που εκλεγήκατε;

Μεγάλα λόγια προεκλογικά και μηδέν στο πηλίκο στο τέλος γιατί από ό,τι ξέρω εγώ η πολιτική είναι παιχνίδι κάτω από το τραπέζι για αυτό φτάσαμε εκεί που φτάσαμε. Στο συνδυασμό της Σόνιας που στηρίζω εγώ προσωπικά είναι νέα παιδιά χωρίς μεγάλα ονόματα και δεν τρέφουν ψευδαισθήσεις επειδή ξέρουν ότι στην πολιτική αν δεν είσαι φαμφάρας δεν επιβιώνεις.

Ο κόσμος υποφέρει, σκύψτε και αφουγκραστείτε προσεκτικά τους λυγμούς του κόσμου που ζούμε και υπάρχουμε εδώ στον τόπο μας. Γιατί το κακό λέμε το πολεμάμε στη ρίζα του.

ΟΧΙ πλέον μεγάλα λόγια και ονόματα.

ΟΧΙ σε αυτούς που ζητάνε και μετά σε ξεχνάνε.

ΟΧΙ πλέον ουτοπίες, μόνο πράξεις.

Σας ευχαριστώ όλους για το χρόνο που μου αφιερώσατε. Καλή ψηφοφορία και ο Θεός μαζί μας.

2 σχόλια:

  1. Πολύ σωστά τα λες Ανώνυμε. Υποσχέσεις, μεγάλα λόγια και δεσμεύσεις... αλλά από έργα τίποτα! Κι όταν μετά από 4 χρόνια (στο εξής 5 θα είναι) ξαναέρθει η ώρα, χτυπάει η αμνησία και το πρόωρο Αλτσχάϊμερ τους Έλληνες.
    Η πολιτική είναι πράγματι παιχνίδι και μάλιστα κάτω απ' το τραπέζι, αλλά έτσι κατέληξε στην εποχή μας (στα χρόνια της αρχαίας Ελλάδας δεν ήταν έτσι). Συμφωνώ ότι πρέπει να στηρίξουμε νέα παιδιά, γιατί αυτά μόνο έχουν όνειρα και όρεξη!!! Από τους παλιούς δεν μπορούμε να περιμένουμε τίποτα απολύτως (εκτός από μεγάλα λόγια).
    Τελειώνοντας θα επαναλάβω την ευχή σου: καλή ψηφοφορία λοιπόν, με σύνεση και αρετή κι ο Θεός να σώσει αυτή τη χώρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μόνο που δεν είναι "ανώνυμη". Το ονοματεπώνυμό της δεσπόζει δίπλα στον τίτλο του άρθρου.

      Διαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.