Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Πανάξιος Πρωταθλητής ο Μ.Γ.Σ. Άρης Παντελεήμονα

Μια ακόμη λαμπρή σελίδα στην μακρόχρονη ιστορία του έγραψε ο Μ.Γ.Σ. Άρης Παντελεήμονα καθώς μετά την ισοπαλία με 1-1 σκορ στην τρίτη και τελευταία αγωνιστική των PLAY OFF με αντίπαλο τον διεκδικητή του τίτλου Μακεδονικό Δροσάτου στέφτηκε πρωταθλητής. Σε μια αναμέτρηση όπου οι φιλοξενούμενοι είχαν την φλύαρη και ανούσια κατοχή της μπάλας ο Μ.Γ.Σ. Άρης Παντελεήμονα αντιπαρέθεσε την μαχητικότητα που τον διακρίνει αναδεικνύοντας για άλλη μια φορά τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των ποδοσφαιριστών του. 

Προηγήθηκε με τέρμα του Μουρατίδη Χρήστου στο 37ο λεπτό αλλά ισοφαρίστηκε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 45ο. Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 53ο λεπτό έμεινε με 10 ποδοσφαιριστές μετά την αποβολή με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Παναγιωτίδη Πασχάλη δυσκολεύοντας ακόμα περισσότερο την προσπάθεια της ομάδας που για περίπου 40 λεπτά αγωνίστηκε με παίκτη λιγότερο. 

Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή στην αναμέτρηση έδωσε τέλος στην συνεχή και επίμονη προσπάθεια των φιλοξενουμένων να πετύχουν και δεύτερο τέρμα και συνάμα έδωσε το σύνθημα για ξέφρενους πανηγυρισμούς σε ποδοσφαιριστές και φιλάθλους του Μ.Γ.Σ. Άρη Παντελεήμονα. 

Η κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β' κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Κιλκίς, που επετεύχθη για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου, θα επισημοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή 11 Μαΐου στις 17:00, σε τελετή που θα προηγηθεί φιλικού αγώνα, όπου θα του απονεμηθεί από τον πρόεδρο της Ε.Π.Σ. Κιλκίς κ. Χατζηαποστόλου Βασίλειο το κύπελλο του πρωταθλητή ολοκληρώνοντας εξαιρετικά μια άκρως επιτυχημένη και γεμάτη συγκινήσεις χρονιά. 

Ο Μ.Γ.Σ. Άρης Παντελεήμονα ευχαριστεί όλους τους φίλους της ομάδας που βρέθηκαν στο γήπεδο ενισχύοντας τους ποδοσφαιριστές στην προσπάθειά τους πανηγυρίζοντας όλοι μαζί την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.