Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Περιοδείες Γκουντενούδη στις λαϊκές αγορές Αξιούπολης και Αγίου Πέτρου

Δελτίο τύπου συνδυασμού Χ. Γκουντενούδη
Τις λαϊκές αγορές της Αξιούπολης και του Αγίου Πέτρου επισκέφθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Παιονίας Χρήστος Γκουντενούδης την Τετάρτη 7 και την Πέμπτη 8 Μαΐου αντίστοιχα.
Ο κ. Γκουντενούδης, συνοδευόμενος από υποψήφιους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους της «Παιονίας Ισχυρής», συνομίλησε με παραγωγούς, πωλητές, καταστηματάρχες και καταναλωτές, άκουσε προβλήματα και επισημάνσεις κατοίκων για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής.

«Ο δημότης πρέπει να έχει ρόλο πρωταγωνιστή, να προτείνει, να διαβουλεύεται με το Δήμο και να συνεργάζονται μαζί για την προκοπή και την ανάπτυξη της Παιονίας μας. Ο Δήμος έχει τη δύναμη να λειτουργήσει ως κινητήριος μοχλός ανάπτυξης και κοινωνικής συνοχής. Δεν χρειάζονται πολλά. Συνεργασία, ενότητα, προσπάθεια και πολλή δουλειά» τόνισε μεταξύ των άλλων ο Επικεφαλής της «Παιονίας Ισχυρής» Χρήστος Γκουντενούδης.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.