Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Συνάντηση Τζιτζικώστα και Κολότσιου με αγρότες του Κιλκίς

Δελτίο τύπου συνδυασμού Π. Κολότσιου
Συνάντηση με τους αγρότες του Κιλκίς είχε ο Περιφερειάρχης και υποψήφιος Περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας. Ο Περικλής Κολότσιος, υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης με τον συνδυασμό του κύριου Τζιτζικώστα «Αλληλεγγύη» και οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι άκουσαν προσεκτικά τα προβλήματα που «καίνε», τους αγρότες.
- Προβλήματα με τις τελευταίες βροχοπτώσεις

- ΕΛΓΑ

- Δηλώσεις καλλιέργειας και ζώων

- Προβλήματα με τον ΟΠΕΚΕΠΕ
Αυτά είναι κάποια από τα πιο σημαντικά των Αγροτών αλλά και των κτηνοτρόφων. Στη συνάντηση ήταν ο Πρόεδρος του νέου αγροτικού συναιτερισμού Κιλκίς Χαράλαμπος Παυλίδης και τα μέλη Γιώργος Λασκάκης και Θεοχάρης Καρυπίδης. Στην συνάντηση ήταν και αγρότες και κτηνοτρόφοι όπως : Αθανάσιος Καρανασος, Αλέξανδρος Σημαιοφορίδης, Γιώργος Τερζής, Λευτέρης Καβατζικλης.

Μεταξύ άλλων το Δ.Σ. της Α.Σ. Κιλκίς έριξε αιχμηρά βέλη στον υποψήφιο Αντιπεριφειάρχη Κιλκίς Κ. Γιαννόπουλο, όπου στο πρόσφατο παρελθόν διετέλεσε αντιπρόσωπος και αναπληρωτής πρόεδρος στον ΟΠΕΚΕΠΕ.

Χαρακτηριστικές είναι οι φράσεις των αγροτών:
«Δε λειτούργησε με βάση τα συμφέροντα του Κιλκίς αλλά της Θεσσαλονίκης»
«Τα γραφεία δεν ονομάζονται ΕΑΣ Κιλκίς, αλλά Θεσσαλονίκης»
«Ο ρόλος του Κιλκίς ποιος είναι;»

Ακόμα το Δ.Σ της Α.Σ Κιλκίς κατήγγειλε πως:
«Το αποικιάκο μοντέλο που προσπαθεί να επιβάλλει η ΕΑΣ δια του γενικού διευθυντή και σημερινού Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς, Κώστα Γιαννόπουλου με παρουσία, κοινωνική , οικονομική και πολιτική δε πρόκειται να περάσει».

Έκπληκτος ο επικεφαλής του συνδυασμού «Αλληλεγγύη» Απ. Τζιτζικώστας με τα όσα ακούστηκαν στην αίθουσα τόνισε πως:

«Μου κάνει τρομερή εντύπωση! Ειλικρινά μου κάνει μεγάλη εντύπωση! Ένας άνθρωπος από το Κιλκίς θα έπρεπε να μάχεται και να αγωνίζεται για τα συμφέροντα του νομού του»





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.