Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Στη ΔΕΥΑΠ και στο Κέντρο Υγείας Πολυκάστρου η Σόνια

Δελτίο τύπου συνδυασμού Σ. Συμεωνίδου
Το πρωί της Δευτέρας 4 Μαίου η υποψήφια Δήμαρχος Σόνια Συμεωνίδου επισκέφθηκε τη ΔΕΥΑΠ και ενημερώθηκε από τους υπαλλήλους της επιχείρησης για τη λειτουργία της.

Το θέμα του νερού και όσα σχετίζονται τόσο με την τιμολογιακή πολιτική όσο και με την επάρκεια και την ποιότητά του αποτελούν ένα από τα κύρια σημεία της προγραμματικής δέσμευσης της ΠΑΙΟΝΙΑ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ προς τους δημότες – καταναλωτές. 


 Η κ. Συμεωνίδου μετά το πέρας της επίσκεψης δήλωσε τα εξής: «Ως νέα δημοτική διοίκηση δεσμευόμαστε ότι θα είμαστε ανοιχτοί στους δημότες – καταναλωτές να εξηγήσουμε τόσο την φιλολαϊκή τιμολογιακή μας πολιτική όσο και το σχεδιασμό των έργων μας. Βασική μας δέσμευση αποτελεί το δίπτυχο: Επάρκεια υψηλής ποιότητας νερού στην χαμηλότερη δυνατή τιμή. Και όλα αυτά με πνεύμα δικαιοσύνης προς όλους τους καταναλωτές με διάφανη πολιτική »

Στη συνέχεια η κ. Συμεωνίδου επισκέφθηκε το Κοινωνικό Παντοπωλείο, το οποίο βρήκε κλειστό!

Στο Κέντρο Υγείας Πολυκάστρου η ενημέρωση και η περιήγηση στους χώρους όπου παρέχεται η πρωτοβάθμια φροντίδα υπήρξε αναλυτική και πλήρης. Η κ. Συμεωνίδου ενημερώθηκε από τον διευθυντή Γ. Περπερίδη και τα στελέχη του Κ.Υ. Πολυκάστρου και δήλωσε ότι ως νέα δημοτική διοίκηση θα εξαντλήσει κάθε δυνατότητα όχι μόνο να μην υπάρξει οποιοδήποτε πρόβλημα, αλλά αντίθετα συνεχώς να αναβαθμίζεται η λειτουργία του με προσωπικό και ιατρομηχανολογικό εξοπλισμό.

«Χαλασμός κόσμου» έγινε στη Γρίβα, όταν το απόγευμα της Δευτέρας επισκέφθηκε το χωριό η κ. Συμεωνίδου, συνοδευόμενη πάντα από στελέχη του συνδυασμού ΠΑΙΟΝΙΑ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ., στο πλαίσιο περιοδείας που περιέλαβε επίσης τους οικισμούς Καστανερή και Πεντάλοφο. Η κ. Συμεωνίδου εισέπραξε την ανταπόκριση του κόσμου στα μηνύματα ανθρωπιάς που εξέπεμψε, αναλύοντας το πρόγραμμά της.

«Η νέα δημοτική διοίκηση θα διαφέρει σε πολλά, αλλά σε ένα θα κάνει τη μεγάλη διαφορά. Θα είναι διοίκηση των δημοτών, υπέρ των δημοτών. Το γραφείο της Δημάρχου θα είναι Γραφείο του Δημότη της Παιονίας, Γραφείο των κατοίκων των οικισμών, ιδιαίτερα των απομακρυσμένων. Ανοιχτό κάθε ώρα, σε κάθε δημότη» δήλωσε η κ. Συμεωνίδου, η οποία παρουσίασε το πρόγραμμα παραγωγικών έργων για την τόνωση της τοπικής οικονομίας.

«Κάθε ευρώ που θα διατίθεται από το δήμο σε έργα, πρέπει να επιστρέφει πολλαπλάσιο ως εισόδημα στους Παίονες. Θα αλλάξουμε ριζικά την φιλοσοφία του Προγράμματος έργων. Θα υπηρετούνται μόνο τα συμφέροντα των πολιτών κι όχι οι μωροφιλοδοξίες όσων χτίζουν πολιτικές καριέρες με δημόσιο και δημοτικό χρήμα» τόνισε η κ. Συμεωνίδου και επανέλαβε την πάγια δέσμευσή της ότι ο διάλογος με τους πολίτες θα έχει μόνιμο και θεσμικό χαρακτήρα και δεν θα εξαντληθεί προεκλογικά.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.