Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Ξεβρακώσου, ξεβρακώσου! Είσαι όλα τα λεφτά μωρό μου!

Από την ηλεκτρονική εφημερίδα τα ΝΕΑ (13-5-2014)
Παρεμβάσεις: Μέμα Τεμεκενίδου
Λάβρος κατά του Άρη Σπηλιωτόπουλου εμφανίστηκε ο υποψήφιος για τον Δήμο Αθηναίων, Νικήτας Κακλαμάνης, κατηγορώντας τον για αλαζονεία και ανυπαρξία προγράμματος. «Μου θυμίζει το Ποτάμι που λέει 'ψηφίστε μας και θα σας ανακοινώσουμε το πρόγραμμα μετά'» είπε χαρακτηριστικά.  (2 καρφώματα μαζί).
Μάλιστα, επανέλαβε ότι υπήρξε πολιτική συμφωνία Σαμαρά-Βενιζέλου στους Δήμους Αθηναίων και Θεσσαλονίκης, ώστε να εκλεγούν οι υποψήφιοι που στηρίζει ο δεύτερος. (άλλα 2)

Ο κ. Κακλαμάνης χαρακτήρισε ανύπαρκτο δήμαρχο τον Γιώργο Καμίνη, λέγοντας ότι «όσοι ψηφίσουν Σπηλιωτόπουλο, ψηφίζουν Καμίνη». (και τραμπουκισμός συνείδησης )


Απ την ίδια εφημερίδα

Επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά κατά του υποψήφιου ευρωβουλευτή Μανώλη Γλέζου και της υποψήφιας για την Περιφέρεια Αττικής Ρένας Δούρου, εξαπέλυσε το πρωί της Τρίτης ο Θόδωρος Πάγκαλος, μιλώντας στον ραδιοσταθμό BHMA 99,5 το πρωί της Τρίτης.  (άλλα 2 απ το γνωστό τραμπούκο)

Λίγα μόλις 24ωρα πριν από τις αυτοδιοικητικές εκλογές, ο Θόδωρος Πάγκαλος χρησιμοποίησε βαριές - και κατ' εξοχήν σεξιστικές εκφράσεις - για την υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ στην Περιφέρεια καλώντας την μεταξύ άλλων να βγάλει και αφίσες με μαγιό!

Ο Πάγκαλος, κατηγόρησε τη Ρένα Δουρου ότι παραβιάζει «κτηνωδώς» τις διατάξεις της προεκλογικής εκστρατείας. «Παρανόμως έχει κολλήσει τη φάτσα της στους τοίχους γιατί νομίζει ότι είναι ωραία».

Συνέχισε μάλιστα λέγοντας: «Θέλω να ολοκληρωθεί η εκστρατεία της κυρίας Δούρου. Να δούμε ολόσωμη φωτογραφία με μπικίνι. Να δούμε τι ψηφίζουμε. Ολα τα κορμιά στην πίστα» είπε χαρακτηριστικά. (!!!!!!)

«Ας βγούνε με τα μαγιό και η Δούρου και ο Σγουρός να δούμε ποιον θα ψηφίσουμε. Αυτά έχουμε πάθει με τις αλητείες του ΣΥΡΙΖΑ» συμπλήρωσε με το γνωστό χειμαρρώδες  ύφος του ο πρώην υπουργός. (τςτςτςτςτ)
Παράλληλα πάντως, ο Θόδωρος Πάγκαλος δεν δίστασε να αποκαλέσει «νούμερο» τον Μανώλη Γλέζο, μια ιστορική φυσιογνωμία της Εθνικής Αντίστασης και της Αριστεράς, λέγοντας χαρακτηριστικά για την επιλογή του για το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ: «Δεν μπορεί τον άλλον που είναι ''νούμερο'', που δε μπορεί να μπει στο αεροπλάνο και να τον βάζουμε επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου». (τότε τι να πούμε γι αυτούς που δε χωράνε σε καρέκλα, Μίνι Κούπερ, οικονομική θέση αεροπλάνου;; )

Ο Θόδωρος Πάγκαλος, χαρακτήρισε παράλληλα «εξωφρενική συμπεριφορά» την ψήφο στον ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας πως τον ενοχλεί  (!!!!!!) βαθύτατα ότι ένας στους πέντε Έλληνες ψηφίζει «το παράλογο και το εξωφρενικό».
Σε ό,τι αφορά τη δική του ψήφο, ο πρώην υπουργός ανέφερε ότι θα ψηφίσει ΝΔ ή Ποτάμι, αλλά πάντως όχι ΔΗΜΑΡ γιατί... βαριέται. (Ξεβρακώσου, ξεβρακώσου!!! Είσαι όλα τα λεφτά μωρό μου!!)

«Θα ψηφίσω Νέα Δημοκρατία ή Ποτάμι», δήλωσε. «Δεν θα ψηφίσω Ελιά γιατί δεν με θέλουν», πρόσθεσε και χαρακτήρισε «τραμπούκους» στην συμπεριφορά τους εναντίον του τους Κουκουλόπουλο και Κωνσταντινόπουλο από το ΠΑΣΟΚ.


Αυτό είναι το πολιτικό επίπεδο δύο πολύ προβεβλημένων στελεχών των πάλαι ποτέ μεγάλων κομμάτων της Ελλάδας.  Να τους χαίρονται, να τους χαιρόμαστε κι εμείς που κάποτε επιτρέψαμε σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ να μας περιπαίζουν. Όχι δυστυχώς! δεν είναι μόνο οι παραπάνω δύο¨ κύριοι¨ που σέρνονται στο βούρκο όπως τους πρέπει. Είναι πολλοί ακόμη συνάδελφοι τους και δυστυχώς πολύ μεγάλο κομμάτι του !περήφανου λαού! Που για μια χούφτα ευρώπουλα, μακαρόνια, ψευτοϋποσχέσεις είναι διατεθειμένοι να εκποιήσουν την ψήφο τους, τη ζωή των παιδιών τους, τις ελπίδες όλων μας.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.