Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Ομιλία Τονικίδη στο Κιλκίς

Δελτίο τύπου συνδυασμού Π. Τονικίδη
Το Κιλκίς ψήφισε: Παύλος Τονικίδης Δήμαρχος, ΔΗΜΟΣ ΑΞΙΩΝ νέα Δημοτική Αρχή! Το μήνυμα της μεγάλης νίκης έστειλε η πρωτοφανής για τα δεδομένα του Κιλκίς χθεσινή κεντρική συγκέντρωση, που πραγματοποιήθηκε με τη παρουσία χιλιάδων Κιλκισιωτών μπροστά στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού.

Η συγκέντρωση χαρακτηρίστηκε απ’ τον παλμό της νεολαίας, που έδωσε δυναμικά το παρόν της, καθώς κι απ’ την μεστή περιεχομένου και προτάσεων ομιλία του κ. Τονικίδη, ο οποίος κατέθεσε το όραμα του συνδυασμού του για το μέλλον του Δήμου.

Ένα μέλλον, που σηματοδότησαν με την παρουσία τους στη συγκέντρωση επενδυτές απ’ το Βέλγιο, οι οποίοι ετοιμάζουν μια μεγάλη επένδυση για το νομό μας, με βάση τον προτεινόμενο απ’ το Επιμελητήριο Κιλκίς σχεδιασμό!

Ο ενθουσιασμός του κόσμου κορυφώθηκε στο κλείσιμο της συγκέντρωσης, όταν στην εξέδρα ανέβηκαν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι μαζί με τους υποψήφιους τοπικούς συμβούλους Κιλκίς, οι οποίοι έγιναν δέκτες της αγάπης των συγκεντρωμένων και του μηνύματος της τοπικής κοινωνίας για τη μεγάλη νίκη του ΔΗΜΟΥ ΑΞΙΩΝ.

Ήταν τόσο ογκώδες και πυκνό το ακροατήριο, ώστε το γιγαντιαίο βίντεο-γουόλ που στήθηκε στην εξέδρα μεταδίδοντας απ’ ευθείας τις εικόνες που εξελίσσονταν πάνω της, ν’ αποδειχθεί πολύτιμο στο να μπορούν να βλέπουν όλοι τα τεκταινόμενα και τα πρόσωπα που αγαπούν και θα τιμήσουν με τη ψήφο τους στις εκλογές της ερχόμενης Κυριακής!

Η ομιλία του Παύλου Τονικίδη χαρακτηρίστηκε από δυναμισμό κι επάρκεια θέσεων, απόψεων, προτάσεων κι επιχειρημάτων. Ιδιαίτερης επιδοκιμασίας μέσω θερμών χειροκροτημάτων έτυχαν δεσμεύσεις όπως:

- η απ’ ευθείας μετάδοση μέσω Διαδικτύου των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου

- η αποφασιστική συμβολή του Δήμου για ίδρυση 2ου Τμήματος στο ΤΕΙ Κιλκίς

- η ίδρυση Γραφείου Αγροτικής Ανάπτυξης στον Δήμο

- η ίδρυση Γραφείου Αξιοποίησης Εθνικών και Ευρωπαϊκών πόρων

- η καθοριστική παρέμβαση για την ολοκλήρωση έργων όπως ο προαστιακός σιδηρόδρομος κι ο δρόμος Κιλκίς - Θεσσαλονίκης

- η συνέχιση με κάθε μέσο κοινωνικών προγραμμάτων όπως το Βοήθεια στο Σπίτι, αλλά και πολιτιστικών θεσμών όπως το Φεστιβάλ Κουκλοθέατρου

- η φροντίδα να μη λείψει σε κανένα δημότη το ρεύμα, το νερό, η στέγη και το φαγητό

- η δημιουργία τράπεζας «Αγάπης και Χρόνου», όπου ο κάθε δημότης θα στηρίζει τους ανθρώπους, που βρίσκονται σε ανάγκη

- η ίδρυση Μουσικού και Πειραματικού Σχολείου

Ο κ. Τονικίδης ολοκλήρωσε την ομιλία του τονίζοντας: «Ο ήλιος, για να δώσει φως, φλέγεται ο ίδιος… Το ίδιο και ο λαός. Την φλόγα αυτή που βγαίνει μέσα από την ψυχή μας, ας την κρατήσουμε ψηλά κι ας πορευτούμε νικηφόρα στις 18 του Μάη. Στη Δημοκρατία η νίκη είναι συλλογική. Εμείς η ψυχή, εμείς και η ανάσα για να σαλπάρει το όνειρο.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.