Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

Ο Κώστας Γιαννόπουλος με τον Γιάννη Ιωαννίδη στην Αξιούπολη

Δελτίο τύπου συνδυασμού Κ. Γιαννόπουλου
Tον επικεφαλής της παράταξης ''Περιφέρεια Πρωταθλήτρια'' και υποψήφιο περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Ιωάννη Ιωαννίδη συνόδευσαν στην περιοδεία του στην Αξιούπολη ο υποψηφίος αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος και οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι κκ Τραϊανός Τρέγκας, Αναστασία Σωτηριάδου και Άννα Χαρτοματσίδου. Μια κωμόπολη του νομού μας με ξεχωριστή σημασία για τον κ. Ιωαννίδη καθώς είναι ο τόπος καταγωγής της μητέρας του. Κάτι το οποίο αποτυπώθηκε ανάγλυφα από την υποδοχή που επεφύλαξαν προς τον ίδιο αλλά και τα τοπικά στελέχη του συνδυασμού του. 

Παράλληλα τόσο ο ίδιος όσο και ο κ. Γιαννόπουλος είχαν την δυνατότητα να ενημερωθούν για τα προβλήματα που απασχολούν τους κατοίκους της περιοχής κατά την διάρκεια συναντήσεων που είχαν με τον πρόεδρο του εργατικού κέντρου Κιλκίς Γεώργιο Ιωαννίδη και τον πρόεδρο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Παιονίας Παύλο Πασσαλίδη, με το ενδιαφέρον να εστιάζεται απο πλευράς του πρώτου στο γεγονός της παντελούς απουσίας περιφερειακών έργων την τελευταία διετία στην περιοχή. 

Πέραν των συναντήσεων με θεσμικούς φορείς τα μέλη της αποστολής είχαν την ευκαιρία να έλθουν σε άμεση επαφή με πολίτες όχι μόνον της Αξιούπολης αλλά εν γένει της ευρύτερης περιοχής, λόγω της προσέλευσης των στην ιστορική και μεγάλη λαϊκή που λειτουργεί επί δεκαετίες στην Κιλκισιώτικη κωμόπολη, αλλά ταυτοχρόνως να ακούσουν από πλευράς συνδικαλιστικών στελεχών μικροπωλητών τις ενστάσεις τους για τις πρόσφατες κυβερνητικές νομοθετικές πρωτοβουλίες που τους αφορούν.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.