Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 10 Μαΐου 2014

Τουτουντζίδης : "Έτσι οραματίζονται την ανάπτυξη και την αλληλεγγύη;"

Δελτίο τύπου συνδυασμού Χ. Τουτουντζίδη
Μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη, που αποτελεί ντροπή για τον τόπο και σίγουρα δεν αποτελεί τιμή για κανέναν από τα στελέχη της περιφέρειας που διεκδικούν ξανά την ψήφο των Κιλκισιωτών, συνάντησαν ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς Χριστόφορος Τουτουντζίδης και οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι Ιορδανίδου – Ποζίδου Κούλα, Παπαδόπουλος Γιάννης, Παυλίδης Ιωσήφ και Σπίγκος Χρήστος που συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο της ανεξάρτητης αυτοδιοικητικής κίνησης «συμμετέχω» και περιόδευσαν στην περιοχή Αξιοχωρίου, Άσπρου και Λιμνότοπου.

Και αυτό γιατί διαπιστώθηκε η πλήρης απραξία τόσο της δημοτικής όσο και περιφερειακής αρχής στο θέμα της υπεραστικής συγκοινωνίας της περιοχής. Είναι χαρακτηριστικό ότι δεν υπάρχει λεωφορείο που να εξυπηρετεί τις ανάγκες των κατοίκων, θέτοντας μια ολόκληρη περιοχή εκτός χάρτη και τους κατοίκους στην απομόνωση. 


Αποτέλεσμα είναι ο υπόλοιπος νομός και τα γειτονικά αστικά κέντρα να είναι απροσπέλαστα ακόμα για την πιο απλή ανάγκη. Εμείς πιστεύουμε ότι τέτοιου είδους ζητήματα απαιτούν τη συνεργασία μεταξύ Περιφέρειας και Δήμων ώστε να προωθούνται και να επιλύονται προβλήματα που ταλανίζουν τους πολίτες και παρεμποδίζουν την ομαλή λειτουργία και τις προοπτικές του Νομού.

Άραγε τι έχει να πει για το παραπάνω γεγονός, ο κ. Τζιτζικώστας που τα τελευταία χρόνια έχει την ηγεσία της περιφέρειας; Τι έχει να πει ο επικεφαλής υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης του κ. Τζιτζικώστα, ο οποίος περιόδευσε στην περιοχή; Αναμένουμε με ενδιαφέρον την τοποθέτηση του, ελπίζοντας να μην ακολουθήσει τα βήματα του επικεφαλής της παράταξης του, ο οποίος συνηθίζει όταν παρουσιάζει τις θέσεις του να καπηλεύεται την δουλειά των στελεχών της αρμόδιας διαχειριστικής αρχής του ΕΣΠΑ αλλά και τους άξονες του νέου ΕΣΠΑ, που η ίδια η Ε.Ε. έχει θέσει. Έτσι οραματίζονται την ανάπτυξη και την αλληλεγγύη;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.