Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Γιατί δεν μιλούν;

Υπογράφει ο Τσιόνκης Στέφανος
υπ. Δήμαρχος Παιονίας
Πλησιάζει η μέρα των εκλογών και οι υποψήφιοι Δήμαρχοι της Παιονίας που υπηρετούν το ΜΝΗΜΟΝΙΟ κρύβονται. Τους έχουμε καλέσει σε ανοιχτό δημόσιο διάλογο για να ακούσουν οι Παίονες τα προγράμματα των συνδυασμών ζωντανά και χωρίς περιστροφές αλλά άφαντοι οι κύριοι.
Ο κος Σιωνίδης φοβάται μην αποκαλυφθούν τα λάθη και οι παραλείψεις της θητείας της σημερινής Δημοτικής αρχής, ο κος Γκουντενούδης αποφεύγει να μας μιλήσει για το ανύπαρκτο έργο του και την εγκληματική αδιαφορία του για το κατεστραμμένο επαρχιακό οδικό δίκτυο που είναι δικής του ευθύνης και η κα Συμεωνίδου φοβάται πως πρέπει να μιλήσει για τα έργα και τις ημέρες της περιόδου που ήταν Δήμαρχος Αξιούπολης. 

Η κατάσταση όμως της οικονομίας έφτασε στο απροχώρητο και πρέπει να πουν στους Παίονες: τι προτείνουν για να βοηθήσουν στην κατεύθυνση της κοινωνικής αλληλεγγύης, της κοινωνικής συνοχής και της στήριξης όσων δεν έχουν και δεν κατέχουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.