Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 3 Μαΐου 2014

Στο Επιμελητήριο Κιλκίς ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης



Δελτίο τύπου συνδυασμού Π. Τονικίδη
Με έκδηλο ενθουσιασμό έγινε χθες 2 Μαΐου 2014 δεκτός ο Ιβάν Σαββίδης στο Κιλκίς, σε μια επίσκεψη – έκπληξη με στόχο να στηρίξει τους φίλους του, όπως ο ίδιος τόνισε, σ` αυτή τη κρίσιμη περίοδο για το τόπο μας, καθώς βαδίζουμε προς τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Πάνω από 300 Κιλκισιώτες περίμεναν να δουν και να χειροκροτήσουν τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ έξω απ` το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού ΚΙΛΚΙΣ – ΔΗΜΟΣ ΑΞΙΩΝ, καταλαμβάνοντας τα δυο πεζοδρόμια και το οδόστρωμα της 21ης Ιουνίου.

Παρά το ακατάλληλο της ώρας (έφτασε γύρω στις 2.45 μμ), οι Κιλκισιώτες υποδέχτηκαν τον κ. Ιβάν Σαββίδη, που συνόδευε ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς, κ. Παύλος Τονικίδης, με ποντιακά όργανα, τραγούδια του ΠΑΟΚ και τα παραδοσιακά ωτία, χειροκροτώντας τον επανειλημμένα μέχρι που να μπει στο εκλογικό κέντρο.

Εκεί τον περίμεναν υποψήφιοι σύμβουλοι του συνδυασμού, δημότες και φίλοι του ΠΑΟΚ, δημιουργώντας μια ασφυκτική απ` το πλήθος και εξαιρετικά θερμή ατμόσφαιρα.

«Ένιωσα σαν να μπαίνω στο σπίτι μου», είπε ο ομογενής επιχειρηματίας, υπογραμμίζοντας: «Πρέπει να στηρίζουμε ενεργά τους δικούς μας ανθρώπους. Θα περπατάω πεζός ανά την Ελλάδα και θα στηρίζω κάθε Πόντιο που προσπαθεί. Εδώ και 20 χρόνια έρχομαι στο Κιλκίς γιατί το θεωρώ πατρίδα μου. Άλλωστε, εδώ μένει η αδελφή μου, η ανιψιά μου, άλλοι συγγενείς και πολλοί φίλοι μου».

Αναφερόμενος στη γενικότερη κατάσταση που επικρατεί στη χώρα, ο κ. Σαββίδης είπε μεταξύ άλλων: «Κάποτε πρέπει να σταθούμε συνειδητοποιημένοι μπροστά στον καθρέπτη και να ρωτήσουμε τον εαυτό μας τι κάναμε για τον τόπο μας. Μπορούμε ν` αλλάξουμε τη σημερινή κατάσταση συμβάλλοντας στην οικονομική άνοδο και στη δημιουργία θέσεων εργασίας. Το τρομακτικό ποσοστό ανεργίας των νέων, που οδηγεί στη μετανάστευσή τους, είναι καταστροφή για τον τόπο».

Παρά το γεγονός ότι στην αρχή του χαιρετισμού του είπε ότι «σήμερα δε θα μιλήσουμε για τον ΠΑΟΚ», ο μεγαλομέτοχος του Δικεφάλου θεώρησε σκόπιμο να ζητήσει συγνώμη απ` τους φίλους της ομάδας για την απώλεια του κυπέλλου Ελλάδας! «Παίξαμε τον τελικό στον …ημιτελικό και μετά η ομάδα διαλύθηκε», είπε χαρακτηριστικά, για να προσθέσει: «Μας πονάει πολύ αυτή η απώλεια αλλά μας κάνει και πιο δυνατούς». Κατέληξε δε προτρέποντας τους φίλους της ομάδας: «Μη γυρίζετε την πλάτη στον ΠΑΟΚ. Να χαίρεστε και να λυπάστε μαζί του. Πιστεύω ότι σε κάθε σπίτι της μεγάλης μας οικογένειας θα φέρουμε και μεγάλες χαρές»!

Απ` τη πλευρά του ο κ. Τονικίδης, τόνισε ότι είναι μεγάλη τιμή η επίσκεψη του κ. Σαββίδη και υποσχέθηκε ότι θα γίνει προσπάθεια απ` τον ίδιο και τον συνδυασμό του να δοθεί στο μέλλον ουσιαστικό περιεχόμενου στους δεσμούς του επιχειρηματία με το Κιλκίς, αξιοποιώντας προς όφελος του τόπου μας τις ποικίλες δραστηριότητές του.

Στο Επιμελητήριο
Νωρίτερα ο κ. Σαββίδης επισκέφτηκε το Επιμελητήριο, όπου τον υποδέχτηκε ο πρόεδρος κ. Τονικίδης, μέλη της διοίκησης και τα στελέχη του φορέα. Προσφωνώντας τον, ο πρόεδρος του ΕΒΕ έκανε λόγο για τις ιδιαίτερες σχέσεις του κ. Σαββίδη με το Κιλκίς, γεγονός που εξηγεί τον μεγάλο ενθουσιασμό με τον οποίο τον υποδέχτηκαν οι Κιλκισιώτες. Γνωστοποίησε δε, ότι το Επιμελητήριο αποφάσισε να τον τιμήσει ανακηρύσσοντας τον επίτιμο μέλος του. Κι όσο για τον ΠΑΟΚ, ο κ. Τονικίδης ήταν εξαιρετικά αισιόδοξος. «Είμαστε βέβαιοι ότι στα χέρια σας η ομάδα που λατρεύεται και στο Κιλκίς, θα μεγαλουργήσει», είπε!

Ο κ. Σαββίδης, αφού εκμυστηρεύτηκε ότι η πρώτη πόλη που συνάντησε μπαίνοντας για πρώτη φορά στην Ελλάδα πριν 20 χρόνια ήταν το Κιλκίς και αφού ευχαρίστησε τον κ. Τονικίδη για τη τιμή που του ετοιμάζει το Επιμελητήριο, τόνισε:

«Ήλθα σήμερα στο Κιλκίς επειδή οφείλω να στηρίξω τους ανθρώπους που μας δένει η κοινή μοίρα της καταγωγής. Ο ποντιακός λαός αξίζει ιδιαίτερης προσοχής. Δεν θα μας λύσει κανείς άλλος τα προβλήματά μας παρά μόνο εμείς οι ίδιοι».

Σε KLEEMANN και Μουριές
Η επίσκεψη του Ιβάν Σαββίδη στο νομό μας συνεχίστηκε μετά το εκλογικό κέντρο του ΔΗΜΟΥ ΑΞΙΩΝ με μετάβαση στη ΒΙΠΕ Σταυροχωρίου κι επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της kleemann.

Αμέσως μετά ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, συνοδευόμενος πάντα απ` τον κ. Τονικίδη επισκέφτηκε τις Μουριές όπου τον περίμεναν πολλές εκπλήξεις. Με ευθύνη του τοπικού πολιτιστικού συλλόγου «Μπέλλες» στήθηκε ένα γνήσιο ποντιακό γλέντι με κεμεντζέδες και άλλα όργανα, αλλά και με παραδοσιακά εδέσματα που έφτιαξαν οι ίδιοι οι κάτοικοι του ακριτικού οικισμού του νομού μας.












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.