Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Υπογραφή ΚΥΑ για την επιστροφή του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης Πετρελαίου

Υπογράφηκε σήμερα η Κοινή Υπουργική Απόφαση από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Αθανάσιο Τσαυτάρη και τους συναρμόδιους Υπουργούς, τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα και τον Υφυπουργό Οικονομικών κ. Γεώργιο Μαυραγάνη, για τον προσδιορισμό των συντελεστών επιστροφής του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης Πετρελαίου, που αφορά στην πρώτη δόση καταβολής για το έτος 2014 της επιστροφής του ΕΦΚΠ στους αγρότες.
Εντός των ημερών θα γίνει και η καταβολή της, σύμφωνα με τις κυβερνητικές δεσμεύσεις, ώστε να ενισχυθεί η ρευστότητα των αγροτών, τώρα που υπάρχει ανάγκη για τις εργασίες προετοιμασίας των ανοιξιάτικων καλλιεργειών.

Όπως δήλωσε ο Υπουργός, κ. Αθανάσιος Τσαυτάρης: «Είμαστε καθημερινά κοντά στους Έλληνες παραγωγούς για την αντιμετώπιση του σημαντικού προβλήματος, που αφορά στο κόστος παραγωγής και ειδικά του υψηλού κόστους της ενέργειας. Σύντομα, θα καταβληθεί. το ποσό της πρώτης δόσης της επιστροφής του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης πετρελαίου, που εξασφαλίσθηκε από το Υπουργείο Οικονομικών για το 2014. Προσπαθούμε με κάθε τρόπο να διευκολύνουμε το παραγωγικό έργο των γεωργών μας».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.