Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Δράσεις Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς

Εκδήλωση παιδικών τμημάτων
Η ελληνική παράδοση είναι απύθµενη. Μια ατέλειωτη αλυσίδα από παραδόσεις από τους αρχαίους χρόνους αγγίζουν τις µέρες µας. Που και που πρέπει να γίνεται µια αναφορά σ΄αυτά τα έθιµα και ιδιαίτερα σ΄αυτά που έχουν ξεχαστεί. Κάνοντας µια µικρή ανασκόπηση στην προφορική παράδοση και στα έθιµα τιµούµε και σεβόµαστε τους προγόνους µας.
Οι µεγαλύτεροι σε ηλικία θυµούνται, εµείς έχουµε την ευκαιρία και καθήκον να διασώσουµε ό,τι µπορούµε να διασώσουµε και να τα παραδώσουµε στις επόµενες γενεές. Να παραδώσουµε αυτά που διδαχτήκαµε ή γνωρίσαµε.

Έτσι, λοιπόν το Λύκειο Ελληνίδων παράρτημα Κιλκίς σας προσκαλεί την Τετάρτη 14 Μαΐου 2014 και ώρα 6:30 μ.μ. στην αίθουσα δεξιώσεων «Κτήμα των ευχών» να παρακολουθήσετε τα παιδικά μας τμήματα να μας παρουσιάζουν χορούς, τραγούδια, ήθη και έθιμα από διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

Είσοδος: 3 ευρώ (Καφέ και συνοδευτικό γλύκισμα)

Ετήσιος χορός Λ.Ε.Κ. Λίγο πριν το κλείσιμο της χρονιάς, το Λ.Ε.Κ. σας προσκαλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας τον ετήσιο χορό που διοργανώνει το Σάββατο 31 Μαΐου 2014 στην αίθουσα δεξιώσεων «Κτήμα των ευχών».

Ώρα προσέλευσης 9:00 μ.μ.

Τιμή πρόσκλησης 15 ευρώ (Πλήρες μενού και απεριόριστο ποτό)

Την συγκεκριμένη βραδιά δε θα πραγματοποιηθεί εμφάνιση τμημάτων του Λ.Ε.Κ. καθώς είναι αφιερωμένη στον κόσμο που θα παραβρεθεί στην συγκεκριμένη εκδήλωση για να χορέψει και να διασκεδάσει με διαφορετικά ακούσματα μουσικής.


Ελευθέρια 2014Το Λύκειο Ελληνίδων παράρτημα Κιλκίς σας προσκαλεί την Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014 και ώρα 7:30 μ.μ. στην αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου του Δήμου Κιλκίς να παρακολουθήσετε την τελική, ετήσια, μουσικοχορευτική παράσταση όλων των τμημάτων του Λ.Ε.Κ. στο πλαίσιο εορτασμού των Ελευθερίων της πόλης του Κιλκίς.

Είσοδος: Ελεύθερη

Για να προμηθευτείτε προσκλήσεις για τον ετήσιο χορό του Λ.Ε.Κ. που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στις 31 Μαΐου 2014, μπορείτε να καλέσετε στη γραμματεία (υπεύθυνη γραμματείας: Μιχαηλίδου Μαρία) του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς – τηλ: 2341027684 ή να περάσετε από τα γραφεία μας Μητροπόλεως 11.

Δευτέρα έως και Παρασκευή / 6:00 μ.μ – 8:00 μ.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.