Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Γέμισε διακρίσεις ο Α.Σ. Αίας στον 2ο Ορεινό Ημιμαραθώνιο Κιλκίς

Ο 2ος Ορεινός Ημιμαραθώνιος Κιλκίς πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 4 Μαΐου στην περιοχή του Λόφου Κιλκίς και στα μονοπάτια τα οποία δημιούργησαν οι διοργανωτές-Σύλλογος Φίλων Ποδηλάτου Κιλκίς, με πολύ μεγάλη επιτυχία. Η συμμετοχή συνολικά μαζί με τον λαϊκό δρόμο 5000μ. έφτασε τα 217 άτομα με συμμετοχές κορυφαίων αθλητών του ορεινού τρεξίματος από διάφορα μέρη. Η προσπάθεια των διοργανωτών ανεβάζει κάθε χρόνο το επίπεδο του αγώνα αφήνοντας ευχαριστημένους τους αθλητές για την διαδρομή και την οργάνωση, κάτι που φάνηκε στις δηλώσεις όσων έφταναν στον τερματισμό.

Ο Α.Σ. ΑΙΑΣ Κιλκίς συμμετείχε στον αγώνα των 5 χιλιομέτρων του λαϊκού δρόμου καταφέρνοντας να κυριαρχήσει και να «γεμίσει» το βάθρο στην κατηγορία των γυναικών. 

Η Μαρία Στάμου κατέκτησε την 1η θέση και 6η συνολικά ανάμεσα σε 115 άτομα με χρόνο 25:18 ενώ στην 2η θέση τερμάτισε η Ραχήλ Νικολαΐδου με χρόνο 25:30. 

Μία νέα αθλήτρια, η Χαρούλα Ράπτη, με καλή εμφάνιση κατέκτησε την 6η θέση μεταξύ 56 γυναικών με 31:50, ενώ η γεννημένη το 2004 Άννα Μαρία Πεντζερετζή συμμετείχε επίσης τερματίζοντας 27η με χρόνο 38:48.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.