Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 4 Μαΐου 2014

Χαρά της συμμετοχής και πολλές επιτυχίες στους «Αγώνες Φιλίας 2014» για τον Α.Σ. Αίας Κιλκίς

Μία πολύ ωραία πρωτοβουλία του ΑΡΧΕΛΑΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 26 Απριλίου στο στάδιο της Κατερίνης, οι «Αγώνες Φιλίας 2014» με την συμμετοχή πολλών συλλόγων καθώς και του συλλόγου του Κιλκίς, Α.Σ. ΑΙΑΣ. Διοργανώθηκαν αγώνες στίβου για παιδιά που γεννήθηκαν από το 2001 έως το 2007 και παρά τις καιρικές συνθήκες οι οποίες ταλαιπώρησαν αθλητές και διοργανωτές, η συμμετοχή ήταν μεγάλη και η διοργάνωση στέφθηκε με επιτυχία.

Ο Α.Σ. ΑΙΑΣ Κιλκίς συμμετείχε με δεκάδες παιδιά σε κάθε ηλικιακή κατηγορία έχοντας αρκετές επιτυχίες και μετάλλια αλλά ο βασικός στόχος που ήταν η ευγενής άμιλλα επετεύχθη για τους μικρούς του «Αίαντα». Θέσεις στο βάθρο κατέκτησαν οι: 
Καπίδης Νικόλαος 1ος και Σιταρίδης Ανέστης 3ος στα 60μ. ΠΠΒ, Μπόσκος Γεώργιος 3ος στα 50μ. ΜΙΝΙ, Πετσερετζή Άννα Μαρία 3η στα 50μ. ΜΙΝΙ, Κολιούσκας Βασίλης 3ος στα 50μ. εμπόδια ΜΙΝΙ, Ασλανίδης Χαράλαμπος 2ος στο μήκος ΜΙΝΙ, η σκυταλοδρομία 4x50 ΜΙΝΙ αγοριών 2η με τους Ασλανίδη Χαράλαμπο, Κολιούσκα Βασίλη, Μπόσκο Γεώργιο και Γιορτσίδη Αναστάση, ο Καναρόπουλος Γιώργος 3ος στα 40μ. ΣΟΥΠΕΡ ΜΙΝΙ, Ναλμπάντη Φωτεινή 3η στα 40μ. ΣΟΥΠΕΡ ΜΙΝΙ και Καπίδης Γιώργος 3ος στα 40μ. εμπόδια ΣΟΥΠΕΡ ΜΙΝΙ. 

Συμμετοχές και θέσεις στην 8άδα είχαν οι: Καπράγκος Νικόλαος και Αντωνιάδης Ραφαήλ στα 60μ. ΠΠΒ, Τοπούζη Μαρία στα 60μ. ΠΚΒ, Γιορτσίδης Αναστάσης και Αβραμίδης Νικόλαος στα 50μ. ΜΙΝΙ, Καρακεζίδου Ελένη στα 50μ. ΜΙΝΙ, Σεραφίδης Θανάσης στα 50μ. εμπόδια ΜΙΝΙ, Σαλαβασίδου Κέλλυ στα 50μ. εμπόδια ΜΙΝΙ, Καρακίδης Χριστόφορος και Χαλκίδης Λουκάς στο μήκος ΜΙΝΙ, η σκυταλοδρομία 4x50 ΜΙΝΙ κοριτσιών με τις Πετσερεντζή, Καρακεζίδου, Ναλμπάντη και Σαλαβασίδου και ο Ατσαλάς Βασίλης στα 40μ. εμπόδια ΣΟΥΠΕΡ ΜΙΝΙ.

Ο Α.Σ. ΑΙΑΣ θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Αρχέλαο Κατερίνης για την πρόσκληση και ιδιαίτερα τον κύριο Χάρη Βαρυτιμίδη.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.