Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

«One Hotel, 16 rooms fashion show»

Μια πρωτότυπη και δελεαστική πρόταση, που συνδυάζει την προβολή ενός ξενοδοχείου, με την αγορά προϊόντων ένδυσης και υπόδησης και φυσικά διασκέδαση, μας έρχεται από το Habitat Hotel στο Κιλκίς !

Συγκεκριμένα στις 10 και 11 Μαϊου, δεκαέξι (16) δωμάτια του ξενοδοχείου θα μετατραπούν σε fashion show rooms, κατάλληλα για να υποδεχθούν τους καλεσμένους, παρουσιάζοντας τις νέες τάσεις και ότι πιο φρέσκο δημιουργεί η μόδα σήμερα.

Κάθε δωμάτιο θα φιλοξενεί ένα κατάστημα της πόλης του Κιλκίς, από το χώρο της γυναικείας και ανδρικής ένδυσης και υπόδησης, αλλά και προϊόντων αισθητικής και ομορφιάς.

Το διήμερο fashion event, σας υπόσχεται μόδα, στυλ, αλλά και την ατμόσφαιρα ενός πραγματικού Fashion Show, το οποίο θα κλείσει με ένα ξέφρενο πάρτι στο ξενοδοχείο.

Η είσοδος είναι ελεύθερη

Πηγή: "Omorfa Taxidia" facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.