Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 20 Απριλίου 2014

Επτάλοφος Κιλκίς: Ματαιώνεται η πολιτιστική εκδήλωση «ΑΠΑΝ 'ΣΟ ΡΑΚΑΝΟΠΟΝ»

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος «ΑΚΡΙΤΕΣ ΕΠΤΑΛΟΦΟΥ» νομού Κιλκίς, βρίσκεται στη δυσάρεστη να ματαιώσει για φέτος τουλάχιστον την πολιτιστική εκδήλωση «ΑΠΑΝ ΣΟ ΡΑΚΑΝΟΠΟΝ», η οποία διεξάγεται από το 2009, παραμονή Ζωοδόχου Πηγής στο Τάουτλη, με την αφιλοκερδή συμμετοχή Καλλιτεχνών στο μουσικό πρόγραμμα και την εθελοντική προσφορά εργασίας στο ψήσιμο και σερβίρισμα των επισκεπτών από τα μέλη του συλλόγου και τους κατοίκους του Επταλόφου.

Ο σκοπός της εκδήλωσης είναι η διάδοση και προώθηση της μουσικής μας παράδοσης με τη συμμετοχή χορευτικών τμημάτων και όλων των επισκεπτών.

Η εκδήλωση έχει και συμβολικό χαρακτήρα, καθώς ο σύλλογος την πραγματοποιεί στον περιβάλλοντα χώρο της Εκκλησίας της Ζωόδοχου Πηγής στο Τάουτλη (Αμπελοχώρι) η οποία είναι η πρώτη Ελληνοχριστιανική Εκκλησία στο Ανατολικό Κιλκίς.

Η απόφαση για την ματαίωση είναι αναγκαστική μετά την ψήφιση του τελευταίου πολυνομοσχεδίου από την Βουλή των Ελλήνων με τον οποίο η ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΗΣ εμφάνιση καλλιτεχνών και η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ προσφορά εργασίας, θεωρούνται σχέση εργασίας.

Δυστυχώς χωρίς καλλιτέχνες και εθελοντές η διοργάνωση της εκδήλωσης είναι αδύνατη, οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι είναι για να φροντίζουν για τη διάδοση και προώθηση της παράδοσης και του πολιτισμού και όχι Κέντρα διασκέδασης και κερδοσκοπικές επιχειρήσεις όπως θέλει πλέον να τους αντιμετωπίζει η πολιτεία.

Προς το παρόν ραντεβού στον 3ο Λαϊκό αγώνα δρόμου ΑΠΑΝ 'ΣΟ ΡΑΚΑΝΟΠΟΝ την Κυριακή 8 Ιουνίου 2014 και ευελπιστούμε μετά από την αναγκαστική μικρή διακοπή, στην πολιτιστική εκδήλωση «ΑΠΑΝ 'ΣΟ ΡΑΚΑΝΟΠΟΝ» την Πέμπτη 16 Απριλίου 2015.

1 σχόλιο:

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.